Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Квітень » 8 » В УКК ЗА ПРОФЕСІЄЮ
14:12
В УКК ЗА ПРОФЕСІЄЮ

Продовжує підготовку робітничих кадрів для шахт ДП «Львіввугілля» Червоноградський Учбово-курсовий комбінат. Сьогодні його випускники працюють на всіх вугільних підприємствах Прибужжя і там задають тон в роботі.

За словами заступника директора УКК Ігоря Крука тільки торік цим навчальним закладом було підготовлено понад тисячу робітничих кадрів, підвищили свою кваліфікацію 1149 чоловік. До цього додамо, що найбільше робітників основних гірничих професій УКК підготував для шахт «Лісова» і «Степова».

У цьому режимі працює Учбово-курсовий комбінат і в поточному році. Згідно заявок шахт, на навчання у 2013 році прийдуть 797 людей, а на перепідготовку 977. З початку року посвідчення про проходження курсів отримали 42 гірника очисного забою, 25 електрослюсарів підземних та 33 прохідника.

 

Тарас ТКАЧ

 

На фото: електрослюсар підземний п’ятого розряду Роман Гардзілевич та гірничий робітник очисного забою Іван Соляк, які працюють на шахті «Великомостівська», проходять курси підготовки машиністів гірничовиймальних машин; заняття з охорони праці веде заступник директора УКК Ігор Крук.

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz