Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Вересень » 17 » ВИРОБНИЧА ШКОЛА НА «СТЕПОВІЙ»
12:46
ВИРОБНИЧА ШКОЛА НА «СТЕПОВІЙ»

17 вересня на шахті «Степова» заступник генерального директора з виробничих питань-директор дирекції з виробництва ДП «Львіввугілля» Андрій Дяченко провів постійно діючу школу заступників з виробництва та начальників дільниць техкомплексу шахт.




На нараді, що передувала практичній частині школи, Андрій Павлович коротко ознайомив учасників заходу з виробничою ситуацією на шахті «Степова». Зокрема, розповів про особливості роботи лави №116, яку присутні виробничники на чолі з заступником директора з виробничих питань Юрієм Кунтою згодом оглянули. 



Начальник дільниці техкомплексу Василь Свирид та його заступник Віктор Патракєєв детально ознайомили начальників техкомплексів шахт з роботою вакуумно-сепараторної збагачувальної установки, що за годину може переробити 90 тонн гірничої маси.



Начальник Червоноградського вантажно-транспортного управління Олександр Барна нагадав присутнім, що для оптимізації схеми відгрузки та доставки вугілля споживачам та на збагачувальну фабрику важливо дотримуватись відповідних інструкцій щодо норм та технологічного порядку погрузки, а також наголосив на необхідності підтримувати залізничні переїзди на шахтах в задовільному стані.

Наступна школа відбудеться на шахті «Відродження», де вивчатимуть роботу дільниці шахтного транспорту та експлуатацію батарей нового покоління.

Марія ЛУЦЕНКО

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz