Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Липень » 27 » ВИЗІТ НАУКОВЦЯ
07:33
ВИЗІТ НАУКОВЦЯ

 

З робочим візитом ДП «Львівугілля» відвідав т.в.о. директора ДП «Державний науково-дослідний, проектно-конструкторський і проектний інститут вугільної промисловості» (УкрНДІпроект) Віталій ВАСИЛЬЄВ.

На теренах Львівщини очільник інституту побував у ДП «СІ-СІ-АЙ-Любеля» - копальні що будується у Жовківському районі. Потім Віталій Євгенович прибув у ДП «Львіввугілля», де зустрівся з в.о. генерального директора Ярославом Наливайком. Київський гість відвідав музей «Шахтарська слава», ознайомився з експонатами, які розповідають про понад піввікову історію Львівсько-Волинського басейну та залишив приємний запис у книзі відгуків шахтарської скарбниці. На думку Віталія Васильєва це важливий пізнавальний музей для нащадків, які вирішили продовжити батьківську шахтарську справу, де можна поглибити знання з минулого та сьогодення вугільного краю Львівщини.

Згодом науковець разом з першим керівником держпідприємства оглянув майданчик, що розташований на шахті «Межирічанська», на якому невдовзі планується збудувати модульну установку по збагаченню вугілля в схемі технологічного комплексу шахти.

Лариса ГУМЕНЮК

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz