Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Вересень » 10 » ВУГІЛЛЯ МАЙНІНГ-2012
09:04
ВУГІЛЛЯ МАЙНІНГ-2012
 

12-а Міжнародна виставка вуглевидобувних і переробних технологій та устаткування «Вугілля-Майнінг»-2012» відбулася у Донецькому спеціалізованому виставковому центрі «Екодонбас». Виставка проводилась за організаційної підтримки Міністерства енергетики та вугільної промисловості України та Донецької облдержадміністрації.

У період з 4 по 7 вересня у Донецькому виставковому центрі учасники цього важливого заходу ознайомилися з експозиціями та експонатами, які були представлені у натуральну величину, а не у вигляді планшетів, макетів та креслень, мали змогу поспілкуватися з керівниками підприємств. Присутні переглянули тематичні розділи «Розвідка і розробка запасів вугілля», «Шахтна вентиляція», «Очисні роботи», «Охорона навколишнього середовища» тощо. Також учасників виставки зацікавила спецекспозиція «Безпека праці у вугільній промисловості». Експозиції виставки зайняли площу майже 30 тисяч кв. м.

Окрім того, у рамках виставки відбулася конференція «Перспективи розвитку вугільної промисловості України», в якій взяв участь перший заступник Міністра енергетики та вугільної промисловості України Ігор Попович. В ході конференції були заслухані доповіді керівників вітчизняних та іноземних вугільних підприємств та представників-науковців щодо вирішення актуальних питань у роботі підприємств вугільної промисловості.

Цьогоріч виставку відвідали представники з 20 країн світу, близько 500 фірм, а це майже 300 учасників з України, ближнього та далекого зарубіжжя.

ДП «Львіввугілля» представляли генеральний директор Микола Клюка, заступник гендиректора з виробництва Андрій Дяченко та головний енергетик Петро Піскляк.

 

: | Додав: admin | Рейтинг: 2.3/3
Зробити безкоштовний сайт з uCoz