Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Липень » 30 » ЗА ПУТІВКОЮ – У ПРОФКОМ
06:52
ЗА ПУТІВКОЮ – У ПРОФКОМ

Відпочинок  у  літню  пору  - най­краща нагода набратися здоров'я та

наснаги на весь робочий рік.

Голова  первинної  організації Укр­вугле­профспілки  шахти "Межирічан­ська"  Андрій  Паска  інформував, що цьо­горіч через значне підвищення цін на відпочинок та буремні часи зменшив­ся попит на оздоровлення біля моря. Разом з тим у профкомі пропонують пу­тів­ки у Оде­ську область, на відпочинкові бази "Со­юз" (с.Катранка) та "Лазурний берег" (Коблево). Також є можливість оздоро­витися   у   Херсонській  області, на базі "Сла­вутич" (с. Залізний Порт).

Найбільш затребуваними є путівки на Шацькі озера, де укладені угоди з ба­зою відпочинку "Автомобіліст" та пан­сіонатом "Лісова пісня". Також проф­ком організував дводенний виїзд для 46 чоловік - спілчан та членів їх сімей на озеро Світязь.

Популярністю користуються путівки в літній табір ОЛК "Ровесник". Вже 28 дітей працівників шахти відпочили там, і гірники щодня звертаються у профком, бажаючи оздоровити малечу в місце­вому санаторії.

За словами голови первинки НПГУ шахти "Лісова" Мирослави Кафтан, при нестабільній економічній ситуації у ву­гільній галузі і в цілому в державі, проф­ком намагається забезпечити належний відпочинок своїх спілчан та членів їх сі­мей. Мирослава Іванівна зазначила, що шахта "Лісова" пропонує путівки на свою базу відпочинку "Вуглик", яка зна­хо­диться у с. Світязь, де мають мож­ли­вість відпочивати 95 людей.  База завж­ди повністю заповнена. Невелика оп­­-ла­та  - 65 гривень за добу та домов­ле­ність з їдальнею шахти №9 "Новово­лин­­­ська" щодо організації харчування пов­ністю влаштовують гір­ників. Профспілки частково відшкодо­вують їм вартість  пу­­тівки згідно встанов­лених норм (30%-для члена проф­спілки, 40% - для ди­тини, 80% - для дорослого чле­на ро­ди­ни). Є путівки у цьому напрям­ку і у пан­сіонат "Лісова пісня".

 - Відправляємо також людей від­почивати  на базу у с.Залізний Порт Херсонської області,  "Залив" у Затоку Одеської області  й на базу "Неп­тун-2" в Коблево, у приватну садибу в с. Кар­пати Закарпатської області, - розповідає Мирослава Кафтан. -  Багато праців­ни­ків шахти зараз відпочивають у с. Ве­лятино Хустського району у сана­торіях "Трембіта", "Лісова казка", де про­ходять оздоровчі процедури  у теп­лих тер­маль­них водах. Також є путівки в санаторії Куяльника, Великого Люб­ліна, в Шкло. Організовуємо й поїздки на 2-3 дні  для сімейного відпочинку у Кар­­пати - м. Ско­ле Львівської та м.Ярем­­че Івано-Фран­ків­­ської областей. На рівні Ради проф­-спілок НПГУ зак­лючена угода з сана­торієм "Лісова пісня".

Марія ЛУЦЕНКО

Володимир ВОВК

 

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz