Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Листопад » 19 » ЗИМА ПІД КОНТРОЛЕМ ПРОФСПІЛКИ
13:31
ЗИМА ПІД КОНТРОЛЕМ ПРОФСПІЛКИ



 

 

Відбулося чергове засідання президії теркому Львівської територіальної організації Укрвуглепрофспілки, участь в якому брали генеральний директор ДП «Львіввугілля» Микола Клюка, головний бухгалтер Славомир Пилипчук, заступник гендиректора з охорони праці та надзвичайних ситуацій Валерій Соколовський,  директори шахт та підприємств.

На порядку денному основним питанням була підготовка вугільних підприємств до роботи у зимовий період. Заступник голови ЛТО Укрвуглепрофспілки Антін Прокопик ознайомив присутніх з матеріалами перевірки шахт, що здійснила спеціальна комісія теркому. У них, зокрема, йшлося про те, що усі шахти вступили  в опалювальний сезон з робочими котлами, основна проблема – відсутність технічної солі. Також гостро стоїть питання недостатнього забезпечення працівників ЗІЗ та спецодягом, особливо зимовим.

Генеральний директор ДП «Львіввугілля» Микола Клюка, у свою чергу, відзначив, що перевіряючи стан котелень шахт «Червоноградська» та «Степова», зауважив недоліки, які було усунено у короткий термін.  Невдовзі усі шахти  отримають достатню кількість технічної солі, щоб перезимували. Щодо спецодягу та ЗІЗ, то це питання постійно на контролі та прикладаються усі зусилля для його вирішення.

У постанові президії, прийнятій згодом, чітко зазначено, що профкоми шахт пильно стежать за дотриманням температурного режиму у приміщеннях під час холодів та робитимуть це й надалі.

Також головний бухгалтер ЛТО Укрвуглепрофспілки Лідія Коваленко зачитала звіт про підсумки роботи профспілки щодо організації відпочинку та оздоровлення спілчан. Серед позитивів те, що загалом у 2012 році придбано путівок на 2,4 млн. грн., що на 19, 6% більше у порівнянні з 2011 роком. Найбільше на оздоровлення витратили профкоми шахт «Відродження», «Великомостівська» та «Межирічанська». Збільшилася у порівнянні з минулим роком і кількість дітей, які відпочили у «Ровеснику» - 164 дітлахи відвідали літній табір оздоровчо-лікувального комплексу за путівками, що надані Укрвуглепрофспілкою.  

 

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz