Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Грудень » 26

25 грудня 2014 року трудовий колектив шахти «Червоноградська», який очолює Сергій Смеречанський, досягли чергового успіху.

 У четверту зміну колектив вуглевидобувної дільниці,  де начальником заслужений шахтар України Іван Плешинець, а бригадир Петро Гавілей, достроково виконали виробниче завдання 2014 року, видавши на-гора 305 тисяч тонн твердого палива. До кінця року гірники піднімуть на-гора ще 5,8 тисяч тонн вугілля. За цифрами добросовісна робота шахтарів, їхнє уміння та професійна майстерність, а також досвід інженерно-технічних працівників шахти.

 З трудовою перемогою колектив  «Червоноградської» привітав в. о. генерального директора ДП «Львіввугілля» Ярослав Шаварський.

... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 26.12.2014

23 грудня у Києві перед будівлею Верховної Ради проходила Всеукраїнська акція протесту організована Федерацією профспілок України, в якій взяли участь представники трудових колективів: медики, освітяни, студенти, інші, профспілкові активісти з усіх регіонів України. Вугільну Львівщину представляли голови профкомів шахт та допоміжних підприємств Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України на чолі з головою Олегом Петровичем Турчиним.

Цього дня в парламенті мало вирішуватись питання щодо подальшого соціального захисту пересічних громадян України. Як жити далі і що чекати їм від влади.

«Ні – антисоціальному наступу на права людини праці!», «Вихід з кризи – не за рахунок народу!», «Стабільність гривні – безпека держави!», «Олігархи мають заплатити – це наша воля!» ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 26.12.2014