Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Вересень » 11 » ПІДЗЕМНІ ДОРОГИ СЕРГІЯ ЯКУЦА,
07:43
ПІДЗЕМНІ ДОРОГИ СЕРГІЯ ЯКУЦА,

який вже п’ятнадцять ро­ків на шахті "Від­род­жен­ня" прокладає шлях до вугілля.

Сергій - корінний  червоногра­дець, шахтарську професію здобув в гірничому училищі №55. А, коли виповнилося вісімнадцять, призвав­ся у війська МВС здобувати навички захисника рідної України.

…Минув рік строкової служби в армії, і колишній солдат вже шахтар-прохідник. Йому пощастило, бо він по­чав всерйоз освоювати гірничу професію  у  дружному  колективі дільн­иці прохідницьких робіт, де начальником Андрій Куц, а бри­га­диром Андрій Ахтянкін.

- Після першого візиту на шахту гадав, що не буду працювати, - говорить Сергій Ярославович. -Якось моторошно було, однак впо­ратися із сумнівами допомогли зав­зяті та звиклі до труднощів шахтарі дільниці. Та й батько Ярослав мо­ра­льно  підтримав,  адже  гірничий стаж  у  нього  великий - 20 років.  Він починав на "Степовій", а потім на шахті "Відродження" був комбай­не­ром на ДПР Ібрагіма Мургузова. У моєму професійному рості допоміг ланковий, ветеран дільниці Андрій Милявський.

У колективі про Сергія тільки хороші відгуки.

 - Він завжди на своєму місці, - говорить в.о. начальника дільниці Юрій Плитин. - Працелюбний, ком­пе­тентний у роботі, його поважають.

Напередодні професійного свя­та - Дня шахтаря Сергій побажав всім колегам міцного здоров'я, зла­годи та миру в Україні.

Володимир ВОВК

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz