Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Червень » 10 » 10-ЛІТНІЙ ЮВІЛЕЙ – НЕ ФІНІШ, А СТАРТ
09:18
10-ЛІТНІЙ ЮВІЛЕЙ – НЕ ФІНІШ, А СТАРТ

7 червня у Монтажнопрохідницькому управлінні ДП «Львіввугілля», начальник Олег Івашків, відбулися урочистості з приводу 10-літнього ювілею з дня заснування.

У актовій залі Червоноградського гірничо-економічного коледжу зібрався колектив МПУ, ветерани праці, які не один рік поспіль докладали зусилля щодо виконання поставлених перед управлінням завдань та гості свята.

  



З вступним словом виступив начальник МПУ Олег Івашків, який згадав історію створення управління, розказав про сьогодення. – За період існування,- сказав Олег Михайлович,- у нас склалися стабільні виробничі колективи, що дозволяє в цілому успішно виконувати основні функції МПУ, а саме – забезпечувати стабільну роботу шахт ДП «Львіввугілля».

Теплі слова вітання та подяку за нелегку плідну працю висловили технічний директор – перший заступник генерального директора держпідприємства Олег Акімов, голова Львівської територіальної організації профспілки працівників вугільної промисловості України Олег Турчин, головний механік ДП «Львіввугілля» Володимир Голуб, головний механік шахти «Зарічна» Олег Крупін.





Цього дня були і нагороди. За багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у розвиток вугільної промисловості регіону кращі з кращих отримали Грамоти ДП «Львіввугілля», ЛТО ППВПУ, профспілкової організації МПУ та адміністрації Монтажнопрохідницького управління. Також Грамоти управління отримали колишні працівники, які своєю наполегливою працею писали сторінки історії МПУ.

Технічний директор ДП «Львіввугілля» Олег Акімов вручив на згадку книгу «Шляхами праці, мужності і слави», одна зі сторінок якої розповідає про нелегку, але вкрай необхідну працю трудового колективу МПУ.

… Свято закінчилось. Настають трудові будні колективу – дружного та завзятого. Але це вже інша історія…

 

Лариса ГУМЕНЮК

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz