Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Червень » 19

На базі шахти «Лісова»ДП «Львіввугілля» 18 червня відбулася школа передового досвіду роботи начальників вуглевидобувних дільниць вугільних підприємств. Тут вони знайомилися з практикою ведення гірничих робіт в очисних забоях,а також із застосуванням хімічного анкерування нестійких порід покрівлі.

Крім того, учасники школи відвідали 129 лаву, яку відпрацьовує перша вуглевидобувна дільниця. Цей колектив уміло експлуатує комплекс КМ87, комбайн РКУ10 і щодоби видає на-гора 900 тонн низькозольного вугілля. ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 19.06.2013

На базі шахти «Степова» ДП «Львіввугілля» відбулася «Школа головних інженерів» під керівництвом першого заступника генерального директора держпідприємства - технічного директора Олега Акімова.

Учасники школи, а це головні інженери, начальники та бригадири ДПР шахт ДП «Львіввугілля» ознайомилися із практикою застосування у прохідницьких забоях анкерного кріплення на північному блоці шахти «Степова». Начальник ДПР №2 Вадим Крась ознайомив присутніх з тим, як застосовувати анкерне кріплення, продемонстрував його в роботі та наголосив, що собів ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 19.06.2013