Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Грудень » 5 » АВТО НА СЛУЖБІ У БІЙЦІВ
14:40
АВТО НА СЛУЖБІ У БІЙЦІВ

У  розпорядження бійців  стрі­ле­ць­кої ро­ти  Львівського  тре­тьо­го батальйону тери­­торіа­льної обо­рони пос­ту­пив  майже  но­вень­кий  позашля­хо­вик  "Мерседес". Його без вагань презен­ту­вав україн­сь­ким воя­кам  наш  земляк Ігор Жук, який нині про­­жи­ває в Канаді.

У Гірнику Ігор Жук залишив свій "Мер­седес". Коли ж дізнався, що наше військо відчуває гостру потребу у транспорті й при­йняв рішення пере­дати його в розпоряд­ження україн­сь­ких вояків.

А доставив авто у зону бойових дій, у місто Щастя Луганської об­ласті, його колишній сусід - Андрій   ГАРАСИМ­ЧУК прохідник шахти "Межирі­чан­ська" , який  прохо­дить там вій­­сь­кову службу.

 Перед дорогою "Мер­седес" при­вели у повну бойову готов­ність, по­фарбували у камуф­ляж­ний колір, його освятив місцевий свя­щеник. І тепер автомобіль із се­лища Гірник допомагає стрі­лецькій роті тре­тього бата­льйону вико­нувати бойові та інші завдання. А ще його називають таким мужнім словом "Во­ля". У тре­тьому батальйоні, за слова­ми Андрія Гарасимчука, не­суть бо­йо­ву службу чимало шах­тарів ДП "Львіввугілля", які повсякчас від­чува­ють підтримку рідних колективів і близьких їм людей. До речі, місцеві меценати передали бійцям на Схід прилад нічного бачення, бензопилу, а ко­лек­тив шахти "Межирічанська (ди­ректор Ярослав Нали­вайко) - комп­лект фор­ми, берці та інше.

Коли Андрій отримав повістку з вій­ськ­комату, попросив відтермі­ну­ван­ня, щоб спра­вити хрестини одномісяч­ному си­­ночку Ромчику. По­тім - одразу на Схід…

І вже дружина Олена, дев'яти­річна до­не­чка Яна і маленький  Гара­симчук від­правляли молодого батька на фронт захи­ща­ти рідну Україну від теро­ристів. Від­тоді щодня просять вберегти від куль свого солдата.

Нині Андрій Гарасимчук там, де не­спо­кійно, де йдуть бої за цілісність рід­ної Віт­чиз­­ни. Він і його побратими вдяч­ні ка­над­сь­кому другові та своїм землякам за праг­­нення послужитися рідній українській армії.

 

Володимир ЗІНЧЕНКО

На фото: Андрій Гарасим­чук  виру­шає на Схід.

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz