Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Квітень » 29 » ЯКІСТЬ ВУГІЛЛЯ ЗАВЖДИ ПІД КОНТРОЛЕМ
06:53
ЯКІСТЬ ВУГІЛЛЯ ЗАВЖДИ ПІД КОНТРОЛЕМ

За січень-березень цього року при плановій зольності 44,2% фак­тична  зольність  видобутого  шах­тами  ДП  "Львіввугілля"  твердого па­лива склала 44,1%, що нижче пла­нової на 0,1%.

Проведений аналіз засмічення ву­гілля породою показав, що основними факторами засмічення вугілля та збіль­шення зольності є: складні гірни­чо-гео­логічні умови в очисних забоях, де, як наслідок, відбувається засмічен­ня від обрушень порід покрівлі, засмі­чен­ня породами "несправжньої" по­к­рі­в­лі та ска­чування гірничої маси від проход­ження  гірничих  виробок  в за­гальний вуглевидобуток.

Шахти "Великомостівська", "Лісо­ва", "Степова" забезпечили відванта­жен­ня високоякісного вугілля на по­т­ре­би енергетики. Так, загалом від­-вантажено 106,4 тис тонн рядового ву­гілля. З них 96,7 тис тонн на Добротвір­ську ТЕС;  9,7 тис тонн на Бурштинську ТЕС. Фактична зольність 28,5%, при се­ред­ній нормі  зольності 35,0 %.

 На збагачувальну фабрику ПАТ "Львівська вугільна компанія" шахтами ДП "Львіввугілля" відвантажено 274,3 тис тонн рядового вугілля з фактичною зольністю 53,5 %, з якого отримано 89,2 тис тонн вугільного концентрату.

Станом на 1 квітня 2016 року на складах шахт знаходиться  112,1 тис тонн рядового вугілля, середня золь­ність якого 51,3%.

Протягом першого кварталу 2016 року випадків відвантаження рядового вугілля з перевищенням встановлених норм показників якості не зафіксовано.

 

Ірина НАЛИВАЙКО,

начальник Управління технічного контролю якості

вугілля і стандартів ДП "Львіввугілля"

 

 

 

 

: | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Зробити безкоштовний сайт з uCoz