Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Червень » 7 » ЛІТО-2013: ЩОБ ВІДПОЧИНОК БУВ ВДАЛИМ
07:55
ЛІТО-2013: ЩОБ ВІДПОЧИНОК БУВ ВДАЛИМ

Розпочалася пора літніх відпусток. Оздоровлення і відпочинок шахтарів та членів їхніх сімей - пріоритетне на­прав­­лення в роботі профспілок. Голов­не завдання літньої кампанії - оздоро­вити якомога більшу кількість пра­­­ців­­­­­ників шахт.

Підготовка до літнього періоду почи­нає­ться задовго до його початку. Голови профкомів первинних організацій шахт максимально зацікавлені в тому, аби літній відпочинок був корисним для здоров'я і безпечним для життя. Для цього ведеться велика робота. А, щоб відпочинок ще й запам'ятався надовго, приніс масу позити­вних емоцій та вражень, місця вибираю­ться якнайкращі.

Цього літа працівники шахт, члени Львів­ської  територіальної  організації проф­­спілки працівників вугільної промис­ловості України та Регіонального об'єднан­ня Незалежної профспілки гірників України м. Червонограда відпочиватимуть на берегах Чорного та Азовського морів, на Шацьких озерах, а діти в таборі "Ровес­ник". Шахтарі "Великомостівської" відпо­чиватимуть  на кількох базах відпочинку в Одеській області та в Криму. Гірникам шахти "Межирічанська" профком ППВПУ пропонує путівки  у Коблево, Татарбунари, б/в "Славутич" (с.Залізний порт, Херсон­ська обл.), "Троя" (с.Кирилівка), "Прибой" (Саки), "Автомо­біліст" (Шацьк), профком НПГУ  - на б/в "Семенов" (Феодосія) та "Сла­вутич". На "Відродження" спілчани ППВПУ зможуть набрати здоров’я та вра­жень  насамперед на власній базі відпо­-чин­ку "Світязь", а також на базі "Союз" (Бел­­город-Дністров­ський район), "Лазур­ний берег", "Прибой" (Саки), "Троя" (с.Ки­рилівка). Профком ППВПУ шахти "Лісова" також пропонує відпочинок на влас­тій базі "Вуглик" на Ша­цьких озерах, у Феодосії,  б/в "Ювілейна" у Миколаївс­ькому районі Оде­ської області, "Острів піратів" (Херсон­ська обл.), Татар­бунарах.

Відпочити можна разом із сім'ями на базі відпочинку "Ельвіра" ОЛК "Ровесник". Для комфортного перебування під час від­пусток на березі Чорного моря створені всі необхідні умови.

Отже, профспілки створили усі умови для літнього оздоровлення гірників, тому цього літа варто відвідати узбережжя Чор­ного або Азовського морів, чудові Ша­цькі озера, відпочити та привезти теплі вра­ження на весь рік.

Марія ЛУЦЕНКО

 

: | Додав: admin | Рейтинг: 1.5/2
Зробити безкоштовний сайт з uCoz