Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Квітень » 14 » МАКСИМАЛІСТИ З ШАХТИ ВУГІЛЬНОЇ
13:54
МАКСИМАЛІСТИ З ШАХТИ ВУГІЛЬНОЇ

До яскравих представників нового ринкового  покоління  по праву належить начальник вуглевидобувної дільниці шахти "Лісова" Степан ГРИЦАК. Він повний кавалер знаків "Шахтарська доблесть" і “Шахтарська слава", нагороджений медаллю "За працю і звитягу".

Протягом дня зустрітись із ним можна всюди: в нарядній, диспетчерській, в різних службах шахти, профкомі, в кабінеті директора, а найчастіше - в 525 лаві.
- Там зараз моя гаряча точка, - зізнається Степан Васильович.
Ось уже декілька місяців у цьому потужному очисному забої господарює його дільниця. При освоєнні 525 лави гірники під керівництвом Грицака успішно склали екзамен на високу професійність і компетентність. І тепер в середньому щодоби видають на-гора понад тисячу тонн вугілля, а за підсумками першого кварталу його видобули 67 тис 350 тонн, що складає 120,3 відсотка від встановленого завдання.
Приклад в усьому показує сам начальник дільниці.
- Степан Васильович,- розповідає директор копальні Ігор Дзік,- створив у колективі атмосферу високої вимогливості і довіри один до одного. А в такій обстановці кожний може виявити свої здібності, повністю викластися на робочому місці.


Сам же Грицак знає роботу і простого гірника, і гірничого майстра, пройшов випробування на професійну зрілість в бригаді Героя соцпраці Анатолія Акімова, коли працював на шахті №8 "Великомостівська". Цей набутий досвід допомагає йому успішно управляти видобувною дільницею ось уже протягом багатьох років на шахті "Лісова".
Доброю підмогою в роботі для Степана Грицака стали знання одержані в гірничому технікумі, Дніпропетровському гірничому університеті. І їх він максимально використовує на практиці ось уже не один десяток років, не розлучаючись із шахтарською справою.

Володимир ЗІНЧЕНКО

На фото:  начальник вуглевидобувної дільниці шахти “Лісова” Степан Грицак  (у центрі)  з  колективом гірників.

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz