Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Квітень » 14 » МОЛОДЕ ПОПОВНЕННЯ
14:27
МОЛОДЕ ПОПОВНЕННЯ

Як вже повідомлялося у попередньому номері "Гірника", адміністрація ДП "Львіввугілля" дала скерування на шахти Прибужжя 42 випускникам Червоноградського гірничо-будівельного ліцею,  які отримали диплом за спеціальністю “електрослюсар підземний”.
Право отримати перший шахтарський запис у трудовій книжці одержали ті, хто успішно навчався і проходив виробничу практику на місцевих копальнях, а також сироти, напівсироти, діти інвалідів шахтарської праці та з багатодітних сімей. У березні  усі молоді кадри працевлаштовані на прибузькі шахти.
- Позитивним є те, що на шахту при-йшли хлопці, які мають гірничу освіту, -зазначив головний інженер шахти "Степова" Ігор Крокош. - У березні "Степова" прийняла на роботу сімох електрослюсарів. Четверо - Богдан Козак, Анатолій Масловський, Василь та Володимир Пидляки - скеровані на ДПР, Ростислав Носко працює на видобувній дільниці №1, на дільницю підйомних установок влаштований Андрій Корецький, а Юрій Кольбух проходить попереднє навчання з техніки безпеки в учбово-курсовому комбінаті.


Начальник відділу кадрів Надія Красуляк як раз працювала з обліковими картками новоприбулих працівників:
- Усі хлопці прийняті на постійне місце праці й набираються досвіду під опікою досвідчених наставників.
За словами Василя Пидляка, вони з братом дуже задоволені, що починають свою трудову біографію на такій потужній шахті. 
- Умови праці досить непрості, - про-довжує хлопець. - Але й щодня навчаємось чомусь новому.
На шахту "Червоноградська" також прийняті п’ятеро молодих робітників. На дільниці підйомних установок приступили до роботи Максим Масюк та Андрій Садовський.
В електроцеху працюють Юрій П’єх й Андрій Павлівський, а Богдан Водоніс освоює технічні премудрості гірничої справи на дільниці стаціонарного устаткування.
У наступному номері "Гірника" ми продовжимо розповідь про молоде поповнення на решті шахт ДП "Львіввугілля".

На фото: (зліва направо) молоді робітники

прохідницької дільниці шахти "Степова"

Богдан Козак , Володимир і Василь Пидляки.

 

: | Додав: admin | Рейтинг: 1.5/2
Зробити безкоштовний сайт з uCoz