Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Січень » 28 » НАРАДА У ДП «ЛЬВІВВУГІЛЛЯ»
12:44
НАРАДА У ДП «ЛЬВІВВУГІЛЛЯ»

 У січні цього року Миколу Івановича МИСАКА  призначено на посаду помічника генерального директора з питань взаємодії з органами влади, ЗМІ та  зв᾿язків з громадськістю. У ДП «Львіввугілля» він провів нараду з колективом інформаційної служби, у складі якої редакція шахтарського часопису «Гірник», телерадіостудія «Шахтарські горизонти», веб-сайт «Шахтар Галичини» та науково-технічна бібліотека.

ДП «Львіввугілля» переживає нині нелегкі часи, – зауважив Микола Іванович. - У вугільній галузі України наразі йдуть процеси реформування, і Міненерговугілля також поставило перед ДП «Львіввугілля» певні завдання щодо організаційно-структурних змін.

Деякі засоби масової інформації інформують та коментують події щодо роботи прибузьких шахт, не звертаючись до компетентного першоджерела  – керівництва та спеціалістів держпідприємства.  Тому найперше завдання інформаційної служби – налагодити співпрацю з місцевими та обласними ЗМІ таким чином, щоб усі повідомлення про ДП «Львіввугілля» не були однобічними, а представникам держпідприємства надавали можливість висловити  свою точку зору.

Керівник інформаційної служби Марія Коноплицька наголосила, що інформаційна служба ДП «Львіввугілля» й надалі буде активно співпрацювати з органами місцевого самоврядування, засобами масової інформації та громадськими організаціями.

Марія ЛУЦЕНКО

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz