Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Січень » 30


23 січня в ДП «Львіввугілля» відбулася розширена прес-конференція зі спеціалістами держпідприємства. Представники ЗМІ регіону отримали достовірну інформацію про те, яка ситуація з вугільними підприємствами Львівщини сьогодні. Спілкувалися з журналістами  перший заступник генерального директора-технічний директор Олег Акімов та провідні спеціалісти апарату держпідприємства - директор з капбудівництва, інвестиційної діяльності та реструктуризації Ігор Купровський, головний інженер цієї дирекції Юрій Ключковський, помічник генерального директора з  питань взаємодії з органами влади, ЗМІ та зв᾿язків з громадськістю Микола Мисак, головний геолог Володимир Лазар, головний маркшейдер Андрій Го ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 30.01.2013


Невтішна перспектива чекає на гірників Червонограда. Протягом останніх років держава не виділяє коштів для розвитку виробництва, на обладання для монтажу нових лав. В той же час мають намір закрити три шахти: «Візейську», «Зарічну» та «Великомостівську».

Якщо доля першої вирішена, яка вже не працює, і залишилося лише її передати до реструктуризації, то останнє повідомлення Міненерговуглепрому про ліквідацію «Зарічної» і «Великомостівської» неабияк стурбували трудові колективи, профспілкові організації, місцеві органи самоврядування, депутатів різних рівнів. Адже в разі реалізації ліквідаційної програми можуть залишитися без роботи тисячі шахт ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 30.01.2013