Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Квітень » 18 » НАВКОЛИШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ В ЦЕНТРІ УВАГИ ГЕОЛОГІВ
11:33
НАВКОЛИШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ В ЦЕНТРІ УВАГИ ГЕОЛОГІВ

18 квітня у приміщенні науково-технічної бібліотеки ДП «Львіввугілля» відбулася нарада за участі начальника Геологорозвідувальної експедиції Романа Ровицького, головного геолога держпідприємства Володимира Лазаря, головного гідрогеолога експедиції Рімми Червякової та головних геологів шахт держпідприємства.

Нарада проводилася з питання виконання робіт Геологорозвідувальною експедицією по складанню зведеного цільового звіту та бази даних про динаміку стану еколого-геологічного середовища Червоноградського гірничо-промислового району на етапах освоєння Львівсько-Волинського кам′яновугільного басейну.

Перед спеціалістами виступила головний гідрогеолог експедиції Рімма Червякова, яка довела до відому присутніх про виконання робіт з вивчення геологічного середовища з висвітленням усіх факторів впливу на довкілля, а саме: комплексне вивчення заходів, що застосовувалися в процесі виробничої діяльності щодо питань освоєння, відновлення, та покращення навколишнього середовища.

- Роботи, які будуть виконуватись Геологорозвідувальною експедицією,- наголосив головний геолог держпідприємства Володимир Лазар,- забезпечать всебічне вивчення геологічних, гідрогеологічних умов, газоносності і геохімічної специфіки вугленосної та надвугільної товщ, в тому числі міських агломерацій і в цілому стану навколишнього середовища. Протягом 2014-2015 рр. будуть проводитись моніторингові роботи за станом четвертинного верхньокрейдового водоносних горизонтів та надання інформації щодо покращення екологічного стану навколишнього середовища нашого регіону.

У результаті обговорення учасники наради вирішили, що необхідно збільшити точки моніторингу на полях шахт ДП «Львіввугілля», в тому числі навколишніх населених пунктах, які знаходяться на території вугільних підприємств.

 

Лариса ГУМЕНЮК

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz