Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Червень » 11 » Охорона праці: У ЦЕНТРІ УВАГИ – ПРОМИСЛОВА БЕЗПЕКА
13:40
Охорона праці: У ЦЕНТРІ УВАГИ – ПРОМИСЛОВА БЕЗПЕКА

У ці дні, з 11 по 14 червня, у Львівсько-Волинському вугільному басейні проходить всеукраїнський семінар-нарада «Про вдосконалення форм і методів підвищення ефективності державного нагляду у вугільній промисловості». В його роботі бере участь перший заступник голови Держгірпромнагляду України Віктор Шайтан, керівники Луганського, Донецького та Львівського гірничих округів, а також начальники гірничотехнічних інспекцій.

Мета цього заходу – привернути увагу до стану охорони праці на шахтах України.

У рамках семінару-наради, 12 червня його учасники проаналізують стан промислової безпеки і виробничого травматизму на вугільних підприємствах за підсумками проведення посиленого режиму організації державного нагляду на шахтах Донецької, Луганської і Львівської областей; здійснення державного нагляду за промисловою безпекою на підприємствах вугільної промисловості згідно із Законом України «Про основні засади державного нагляду у сфері господарської діяльності» та „Положення про організацію та здійснення державного гірничого нагляду, державного нагляду у сфері промислової безпеки та охорони праці в системі Держгірпромнагляду України у вугільних регіонах та здійснення нагляду за виконанням умов узгодження програми розвитку гірничих робіт на 2013 рік на підконтрольних вугільних підприємствах.

Серед інших перед учасниками семінару виступить в.о. генерального директора ДП «Львіввугілля» Петро Солонинка.

Цього ж дня учасники семінару-наради поділяться досвідом роботи протиаварійної системи УТАС і шляхів її вдосконалення, ведення гірничих виробок із застосуванням анкерного кріплення, обговорять особливості організації та здійснення державного нагляду при зберіганні, використанні вибухових матеріалів та засобів ініціювання.

13 червня заплановано відвідування шахт ДП «Львіввугілля» та «Волиньвугілля» з метою знайомства та обміну досвідом організації державного та відомчого нагляду на цих вугільних підприємствах. Зокрема, у нашому регіоні учасники наради побувають на шахтах «Межирічанська», «Відродження» та «Степова».

В останній день, 14 червня, буде підбито підсумки семінару-наради за участю керівництва Держгірпромнагляду, а також прийняті відповідні рішення для удосконалення форм і методів ефективності державного нагляду у вугільній промисловості України.

: | Додав: admin | Рейтинг: 4.0/4
Зробити безкоштовний сайт з uCoz