Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Червень » 7 » ПЕРСПЕКТИВНІ ЛАВИ
08:02
ПЕРСПЕКТИВНІ ЛАВИ

Навіть через відсутність державної фінансової підтримки на технічне пере­ос­нащення, в ДП "Львіввугілля" три­мають курс на здачу в роботу нових перспектив­них лав. Нині здійснюється монтаж  134  очисного  забою  на  шахті "Сте­пова" і 439 на "Червоноградській".

Очікується, що їх експлуатація в най­ближчий час дасть можливість значно наростити вуглевидобуток. Адже це висо­ко­про­дуктивні лави із значними запасами твердого палива. Зокрема, 134 очисний забій знаходиться по Сокаль­ському пласту на північному блоці шахти "Степова", дов­жина  ствола  якого  понад  кілометр. Не менш потужна і 439-та лава на "Червоно­градській", яка має довжину 200 метрів. Од­нак  їх  здачу в роботу, на жаль, може при­гальмувати відсутність необхідного об­ладнання.

На вугільних під­приємствах ДП "Львів­вугілля" цьогоріч за рахунок власних ре­зер­вів і кредиту уже запущено в ек­с­п­луатацію  п'ять  очисних  забоїв.  У тому чис­лі на шахтах "Вели­комостівська", "Лісо­ва", "Відродження", "Червоноградська" та "Межирічанська".

 

Ярослав САВКА,

заступник директора дирекції

з виробництва ДП "Львіввугілля”

: | Додав: admin | Рейтинг: 2.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz