Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Серпень » 1 » ПІДГОТОВКА ШАХТ ДО ЗИМИ
13:26
ПІДГОТОВКА ШАХТ ДО ЗИМИ

1 серпня у науково-технічній бібліотеці ДП «Львіввугілля» відбулася нарада з питання підготовки шахт до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 рр. під головуванням технічного директора – першого заступника генерального директора держпідприємства Олега АКІМОВА.

Присутні, а це головні інженери та головні механіки вугільних підприємств, були поінформовані про виконання заходів щодо підготовки шахт до роботи в зимових умовах. На даний час виконано робіт лише на 50 відсотків. Ще не всі шахти закінчили ремонт котлів через брак коштів на придбання необхідних матеріалів. Великий обсяг робіт необхідно провести на шахті «Відродження». Крім того, необхідно закупити вогнетривку цеглу, глину, сульфовугілля, технічну сіль тощо. Наразі придбано лише шамотний порошок.

Виступаючи перед спеціалістами, технічний директор – перший заступник генерального директора ДП «Львіввугілля» Олег Акімов сказав, що питання підготовки шахт до роботи взимку на пильному контролі держпідприємства. Наразі залишаються невідремонтованими 15 котлів, 8 топок та 7 калориферних установок. Що стосується коштів, то Олег Анатолійович запевнив, що поступово на кожну шахту вони будуть надходити, аби ремонтні роботи закінчити вчасно.

Підбиваючи підсумки наради, визначили термін закінчення всіх запланованих заходів, а саме 12 вересня 2014 року.

У нараді взяли участь головний механік та перший заступник директора дирекції з матеріально-технічного постачання держпідприємства Володимир Голуб та Василь Скалецький.

Наступна нарада відбудеться у вересні 2014 року.

Лариса ГУМЕНЮК

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2
Зробити безкоштовний сайт з uCoz