Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Січень » 30 » ПОЇЗДКА НА ПЕРЕДОВУ
08:45
ПОЇЗДКА НА ПЕРЕДОВУ

Напередодні Нового 2018 року го­ло­ва Регіонального об'єднання Незалеж­ної профспілки гірників України м. Червонограда Віталій ОНІЖУК по­бував із чер­говою поїздкою у зоні АТО, де україн­ські бійці мужньо стоять на за­хисті те­риторії своєї країни.

- Це було спільне рішення, яке ми ра­зом із Громадським формуванням "Чер­воноградська Самооборона" (керівник Ва­силь Турко) прийняли 25 грудня 2017 року, - розповідає Віталій Віталійович. - Наш марш-­рут пролягав до міста Авдіївка Донецької об­ласті, яке знаходиться за декілька кіло­метрів від лінії розмежування. Прямували у 25-ту окрему повітрянодесантну бригаду, а  також  у батальйон УНСО, куди везли на­­шим воїнам автомобіль марки "Москвич 412", продукти харчування, прорезинові чо­боти, які вкрай необхідні воїнам у плю­сову температуру, тактичні окуляри, теплі шкарпетки, консервацію тощо.

- Ця  поїздка  була  особлива ще тим, що ми відвідали дитячий будинок у місті Покровськ, що на Донеччині, - продовжив роз­мову профспілковий лідер. - Туди пере­дали подарунки малечі від наших спілчан, а також від колективу педагогів та уч­нів ЧСШ №8 (директор Світлана Ку­коба). А вони  нам  віддячили  колядками  та  щедрівками.

Під  час  кількаденного  перебування на Сході України, Віталій Оніжук поспілку­вав­ся із бійцями, зустрівся зі своїм товари­шем з позивним "Грузія", а від командуван­ня привіз подяку та привітання із Новим Роком та Різдвом Христовим для багато­ти­сячного колективу шахтарів ДП "Львівву­гілля".

Голова РО НПГУ м.Червонограда по­ді­лився планами  на майбутнє: разом із своїм ак­ти­вом готується до чергової поїзд­ки на східні рубежі. І додає, що потрібно па­м'я­тати про те, що завдяки допомозі кож­ного з нас наші військові отримують не ті­льки матеріальну, а й моральну під­трим­ку, а це, у свою чергу, запорука нашої пе­ре­моги над ворогом.

ВІДПОЧИНОК ДІТЕЙ ЗІ СХОДУ

На Різдвяні свята в оздоровниці При­бузь­кого краю "Ровесник"  ДП  "Львів­ву­гілля" гостювали діти, батьки яких працюють на вугільних підприємствах ДП "Се­лидіввугілля" Донецької області. Гості із До­неччини, а це 39 дітлахів та четверо до­рослих, відгукнулися на запрошення   Ре­гіонального об’єднання НПГУ м.Черво­нограда, яке очолює  Віталій Оні­жук. Пе­ре­буваючи на гостинній  га­лицькій землі, вони  мали  змогу зануритися у ат­мосферу Різдва Христового, відвідати Служ­­бу Божу, колядували, щедрували, по­­бували з екс­курсією у храмах міста та шах­тарському Червонограді.

Цікавою й змістовною для малечі ста­ла поїздка на одну із найстаріших копа­лень держ­­підприємства - шахту "Велико­мо­стів­ська". Заступник начальника ДСУ Володи­мир Мацюра та диспетчер Кос­тян­тин Періх розповіли та показали, як пра­цює вуглевидобувне підприємство. А "родзинкою" їхнього перебування ста­ли від­ві­дини неповторного різдвяного Львова.

За відгуками школярів, вони отримали незабутні враження від поїздки та залиши­лися надзвичайно задоволеними і пере­дають подяку всім шахтарям Галичини за гостину.

Ігор ЙОСИПІВ

На фото: діти зі Сходу України під час екс­курсії на шахту “Великомостівська”.

: | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Зробити безкоштовний сайт з uCoz