Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Серпень » 28 » ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ШАХТАРЯ
10:44
ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ШАХТАРЯ

ДОРОГІ ШАХТАРІ,  ВЕТЕРАНИ ВУГІЛЬНОЇ ГАЛУЗІ !

ШАНОВНІ КРАЯНИ !

З  почуттям глибокої поваги вітаємо Вас

з Днем Незалежності України та з професійним святом - Днем шахтаря.

Дві такі близькі для нас, гірників, дати йдуть поряд. Адже без шахтарської праці не могла постати Незалежна Ук­раїна. Шахтарі Прибужжя завжди були одними з найбільш суспільно активних громадян нашої держави. Шахтарська солідарність, висока громадянська свідомість, взаємопідтримка не раз ставили шахтарів на чолі державотворчих процесів. Наші шахтарі з честю виконують не лише виробничі завдання, а й, як личить справжнім чоловікам, - свій громадянський обов'язок, сотні кадрових працівників підприємств ДП "Львіввугілля" мобілізовані до лав Збройних сил України. Ми горді за шахтарів-захисників, що у цей нелегкий для Вітчизни час героїчно стали на її захист, на захист українського народу, своєї рідної землі. Ми вшановуємо шахтарів, які продовжують підкорювати підземні горизонти, і разом з ними велику плеяду заслу­жених гірників, якими пишається наш край і вся Україна. Пам'ятаємо їхній досвід, самовідданість і професіоналізм. Від їхньої праці не один рік поспіль залежала стабільність нашої економіки, її успішний розвиток і добробут громадян Прибузького краю. Приємно, що з року в рік трудову естафету ветеранів приймає молоде покоління шахтарів, яким сьогодні доводиться освоювати сучасні технології, працювати на більш складній техніці.

Багатотисячний загін шахтарів ДП "Львіввугілля" зустрічає своє професійне свято з хорошими виробничими по­казниками. Гірники Львівщини ввійшли в режим ефективного господарювання. Стабільно, з перевиконанням планових завдань працюють усі шахти. За самовіддану працю найкращих працівників відзначено державними та галузевими нагородами. Дорогі шахтарі ! Нехай Ваша невтомна, наполеглива праця, високі професійні та морально-ділові якості, будуть взірцем служіння українському народові.

Зичимо Вам міцного здоров'я, миру, єдності і злагоди в шахтарських колективах, безпечної праці, родинного благополуччя, трудових досягнень в ім'я єдиної та неподільної України.Хай тепло і затишок родинної оселі надійно захищає Вас від життєвих негараздів та випробувань. Нехай свята Варвара - опікунка шахтарів - береже Вас та Ваші родини.

СЛАВА УКРАЇНІ ! СЛАВА ШАХТАРСЬКІЙ ПРАЦІ !

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ ! З ДНЕМ ШАХТАРЯ !

 

Андрій ДЯЧЕНКО,в.о. генерального директораДП “Львіввугілля”

Олег ТУРЧИН,голова Львівської територіальної

організації Профспілки працівниківвугільної промисловості України

Михайло ШАБЛЯ,голова Регіонального об'єднання Незалежної

профспілки гірників України м. Червонограда

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz