Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Червень » 7 » ПРИЗНАЧЕННЯ
08:22
ПРИЗНАЧЕННЯ

Наказом Міністерства енер­ге­тики  та  вугільної про­мисло­вості  України №70-к/к від 28.05.2013 р. з  1  червня  вико­нуючим обо­в’яз­ки  гене­раль­ного ди­ректора ДП "Ль­вів­ву­гілля" призначено

 

Петра Ілярино­вича

СОЛОНИНКУ.

 

Його представив директор­сь­ко­му кор­пусу, проф­спіл­ко­вому активу та апарату держпідприєм­ства ди­рек­тор Де­пар­­таменту рест­рук­­­ту­­ри­­зації ву­гільної промис­ловості Олек­сандр ВІВЧА­РЕН­КО.

 Петро Іляринович народився 11 грудня 1961 року в м. Інта, Рес­пу­б­ліка Комі,  Росія.  Вся його трудова біо­­г­рафія тісно пов'язана з вугільною про­ми­словістю Львівсько-Волин­ського басейну. Після закін­чення Ле­нінградського гірничого інсти­­ту­ту за спе­ціальністю "Тех­но­­логія і комп­лексна механізація підземної роз­робки родовищ кори­сних копалин" розпочав свою тру­дову діяльність гірничим майстром на шахті №4 "Но­во­­во­линська”, зго­дом був коман­ди­ром взводу 12 воє­ні­зованого гірни­чо­рятувального за­гону  Цен­т­­ра­­­­ль­ного  штабу  ДВГРЗ Львівсько-­Волин­ського вугільного басейну.

 2008-2010 рр. - генеральний ди­рек­тор ДП "Волиньвугілля".  З 2011 до березня 2013 р. очолював тру­дові колективи шахт  "Чер­воноград­ська" та "Сте­­пова" ДП "Львіввугілля", обіймав посади директора з мате­ріально-технічного постачання,тран­с­­порту та збу­ту продукції, а також ди­рек­тора з ви­робництва держ­під­приємства.

: | Додав: admin | Рейтинг: 2.0/2
Зробити безкоштовний сайт з uCoz