Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Червень » 19 » Прогресивні методи: ШКОЛА ГОЛОВНИХ ІНЖЕНЕРІВ – ОБМІН ДОСВІДОМ
08:50
Прогресивні методи: ШКОЛА ГОЛОВНИХ ІНЖЕНЕРІВ – ОБМІН ДОСВІДОМ

На базі шахти «Степова» ДП «Львіввугілля» відбулася «Школа головних інженерів» під керівництвом першого заступника генерального директора держпідприємства - технічного директора Олега Акімова.

Учасники школи, а це головні інженери, начальники та бригадири ДПР шахт ДП «Львіввугілля» ознайомилися із практикою застосування у прохідницьких забоях анкерного кріплення на північному блоці шахти «Степова». Начальник ДПР №2 Вадим Крась ознайомив присутніх з тим, як застосовувати анкерне кріплення, продемонстрував його в роботі та наголосив, що собівартість анкерного кріплення втричі дешевша від аркового.

Також учасники школи оглянули цех з виробництва анкерної сітки, залізобетонної затяжки. А директор шахти Ярослав Шаварський продемонстрував у роботі збагачувальну установку вакуумно-пневматичної сепарації, що дасть можливість напряму відвантажувати вугілля споживачам. До речі, її розробили на шахті та виготовили власними силами.

За підсумками школи-навчання було прийнято протокольне рішення, яке направлене безпосередньо на впровадження прогресивних методів підготовки очисних забоїв і видобутку вугілля на шахтах ДП «Львіввугілля». У свою чергу технічний директор держпідприємства Олег Акімов зауважив, що для більш ефективного господарювання на шахтах школи з обміну виробничим досвідом будуть проводитись щомісяця.

 

Ярослав МЕЛЬНИЧУК,

головний технолог з НОВ,

кріплення гірничих виробок,

вилучення та повторного використання

 матеріалів ДП «Львіввугілля»

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz