Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Січень » 3 » ШАНОВНІ ШАХТАРІ! ДОРОГІ КРАЯНИ!
15:09
ШАНОВНІ ШАХТАРІ! ДОРОГІ КРАЯНИ!

Щиро і сердечно вітаємо Вас і Ваші родини з Новим роком

та Різдвом Христовим!

Рік, що минув для шахтарів Львівщини знаковий. У грудні ми відзначили 55-літній ювілей видачі на-гора перших тонн галицького вугілля. Водночас 2012 рік був для нас, як для всієї галузі, роком серйозних випробувань. Викликам і проблемам ми протиставили свою натхненну і злагоджену працю, створили в колективах робочу атмосферу, дух трудового завзяття. Все це разом сприяло нашим прохідникам достроково виконати виробниче завдання, а вуглевидобувникам шахт "Великомостівська", "Червоноградська", "Межирічанська" раніше наміченого встановити новорічні ялинки, вирішити низку соціальних питань, в тому числі підвищити рівень зарплати.

2013 рік відкриває перед нами нові горизонти і нові рубежі, що дає підстави з оптимізмом дивитися в майбутнє. Тому ми впевнені, що він буде осяяний вагомими здобутками в ім'я великого вугілля, стане для нас роком нових можливостей, щоб підняти престиж шахтарської праці.

Нехай 2013 рік буде щедрим і багатим на радісні новини, щасливі миттєвості. А кожен день хай буде наповнений родинним теплом і сімейним затишком, душевним спокоєм та життєвим оптимізмом.

Нехай усілякі негаразди та прикрощі обходять Вас стороною, а добробут і достаток ніколи не полишають ваші оселі. Нехай Ваша праця завжди буде потрібною і корисною, а успіхи - вагомими і переконливими. Нехай здійсняться усі Ваші найзаповітніші мрії, найсміливіші задуми, а сяйво святкової ялинки зігріває Ваші серця упродовж усього року. Нехай у світлий день Різдва Христового Господь благословить Вас для щастя, добра і злагоди, а доля обдаровує Вас міцним здоров'ям і усіма земними благами.Щастя Вам у Новому році! Веселих Різдвяних свят! Христос Рождається!


Микола КЛЮКА,

генеральний директор

ДП "Львіввугілля"

 

Олег ТУРЧИН,

голова Львівської територіальної

організації профспілки працівників

вугільної промисловості України

 

Михайло ШАБЛЯ,

голова Регіонального об'єднання

Незалежної профспілки

гірників України м. Червонограда

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz