Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Вересень » 28 » У «РОВЕСНИКУ» - СПАРТАКІАДА
10:48
У «РОВЕСНИКУ» - СПАРТАКІАДА

 

21-23 вересня на базі оздоровчо-лікувального комп­лексу "Ровесник" ДП “Львіввугілля” (директор Василь Карвацький) проводиться обласна Спар­такіада людей з інвалідністю Львівщини. Триденні зма­гання відбулися під егідою Львівської обласної  асо­ціації інвалідів та Львівського регіонального центр "Інваспорт".

За перемогу змагалися кілька сотень спортсменів-інвалідів з багатьох міст області. Змагання проводяться з таких видів спорту: шашки, шахи, армспорт, бомбаскет (кидання м'яча в корзину), дартс, настільний теніс,  більярд, перегони на візках, біг та стрибки в довжину з місця.

У день відкриття Спартакіади привітати спортсменів прибули чимало представників  влади та громадських організацій. Неодноразово наголошувалося: переможці від Украни на Параолімпіаді-2016 починали свій шлях до успіху саме зі змагань місцевого та обласного рівня, і , можливо, хтось з учасників спартакіади у майбутньому про­славлятиме країну на міжнародних турнірах. Від ДП «Львіввугілля» з побажаннями успіху мужнім людям, що попри важки життєві обставини, не втрачають сили духу, звернулася в.о. директора з кадрів та соцпитань Любов ФЕНТ. 

Марія ЛУЦЕНКО

: | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Зробити безкоштовний сайт з uCoz