Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Жовтень » 14 » ФІНІШУЄ ЗВІТНО-ВИБОРНА КАМПАНІЯ
08:42
ФІНІШУЄ ЗВІТНО-ВИБОРНА КАМПАНІЯ

У Львівську територіальну орга­нізацію Профспілки працівників вугіль­ної промисловості  України  вхо­­дя­ть 39 первинних профспіл­ков­их організацій підпри­ємств і управ­лінь, що є в структурі ДП “Львів­вугілля”, так і міських ко­му­­нальних установ, ви­щих навчаль­них закладів І-ІІ рівня акредитації, які об’єднують загалом близько 12 тисяч спілчан. У серпні 2014 року у ЛТО ППВПУ стартувала звітно-ви­борна кампанія, яка триватиме до кінця жовтня.

У більшості первинних профспіл­кових організацій спілчани підтвердили свою довіру до голів, що були обрані у 2009 році,та доручили їм і надалі за­­­хищати свої інтереси. Зміни сталися на шахтах “Межи­річанська” та “Лісова”. Відтепер проф­спілку “Межирічанської” очолюва­тиме юрист Андрій Паска. На шахті “Лісова” головою первинки обра­но заступника директора шахти з пра­во­вих питань Во­лодимира Зо­ло­чів­сь­кого. Новий проф­­­спілковий лідер і у ві­-д­­окрем­леному під­­розділі “Вугле­збут”: первинну орга­ні­за­цію очолила заступник головного бух­гал­тера Олеся Хма­рук.

На решті вугільних підприємств ко­лектив підтвердив  повноваження голів ППО минулої каденції. Зокрема, на ”Великомостівській”  - Ігоря Гумена,”Від­­родження” - Володимира Пащу­ка, “За­річній” - Богдана Мороза, “Степо­вій”-Степана Яреми,“Червоно­градсь­кій” - Пав­ла Євтушка.

Наприкінці  жовтня  відбудеться звітно-виборна конференція Львівської територіальної організації ППВПУ, де буде обрано голову, членів терито­ріа­льного комітету, склад президії та конт­рольно-ревізійної комісії тощо.

Марія ЛУЦЕНКО 

 

 

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz