Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Жовтень » 14

Під постійним контролем керівництва ДП "Львіввугілля" питання підготовки шахт до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 рр.

Підготовка вугільних під­приємств до зимового періоду роз­почалася із закінчення торішнього опалювального сезону. Були роз­роблені та затверджені орга­нізаційно-технічні заходи, в яких передбачені графіки виконання робіт та придбання необхідних обладнання і матеріалів, які по­трібні для виконання підготовчих робіт (сіль технічна, коло­сники, металопрокат, сульфовугілля тощо). На сьогоднішній день май­же всі ро­боти, що були заплановані заходами, ви­конані. Шахтами держпідприємства екс­плуатуються  22 котли, які  працюють на вла­с­­ному твердому паливі. На вугіль­них підприємствах протягом підго­товчого пе­ріоду проведено по­точ­ний ремонт 18 кот­лів, 8 калори­ферних установок, 1 ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 14.10.2014

Коли почалися тривожні події на Сході, шах­тарі Прибужжя одними з перших заявили про свою  готов­ність зі зброєю в руках захи­щати ці­лісність рідної України. Нині у зоні АТО проходять службу понад 150 на­­ших земляків - гір­ників, мобілі­зо­ваних до лав Збройних Сил України.

У свою чергу трудові колективи ДП "Львів­вугілля" не лише підтримують їх морально, а й пе­редають солдатам бро­нежилети, каски, ліхтарики, кос­тюми від дощу, іншу військову амун­іцію, продук­тові набори, засоби гігієни, надають матеріальну допомогу. За ними зберігається середній заробіток за місцем роботи.

… Іще вчора вони, як кажуть, спускались  у  лави і  забої, щоб свій мо­лодечий запал віддати мирній праці. А сьогодні там, де падають  бомби, міни, снаряди смер­­­тоносних & ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 14.10.2014

У Львівську територіальну орга­нізацію Профспілки працівників вугіль­ної промисловості  України  вхо­­дя­ть 39 первинних профспіл­ков­их організацій підпри­ємств і управ­лінь, що є в структурі ДП “Львів­вугілля”, так і міських ко­му­­нальних установ, ви­щих навчаль­них закладів І-ІІ рівня акредитації, які об’єднують загалом близько 12 тисяч спілчан. У серпні 2014 року у ЛТО ППВПУ стартувала звітно-ви­борна кампанія, яка триватиме до кінця жовтня.

У більшості первинних профспіл­кових організацій спілчани підтвердили свою довіру до голів, що були обрані у 2009 році,та доручили їм і надалі за­­­хищати свої інтереси. Зміни сталися на шахтах “Межи­річанська” та “Лісова”. Відтепер проф­спілку “Межирічанської” очолюва­тиме юрист Андрій Паска. На шахті &ld ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 14.10.2014

Додаткові обов’язки у голови Регіонального об’єднання НПГУ м. Червонограда Михайла Шаблі. Його обрано заступником голови Незалежної профспілки гірників України по Західному регіону.

Ці обов’язки Михайло Осипович буде виконувати на добровільних засадах. Таке рішення прийняла рада голів НПГУ для ефективнішого реагування на виклики нинішньої ситуації.

А перед засіданням ради її учасники взяли участь у пікетуванні Кабміну. Акція, за словами Михайла Шаблі, носила назву «Люстрація по-шахтарськи». На ній гірники рішуче виступили проти поданого до Верховної Ради законопроекту «Про реформування загальнообов’язкового державного страхування та легалізацію фонду оплати праці», який позбавляє потерпілого на виробництві одного з видів соціального страхування, зобов’язуючи обирати лише один вид допомоги: або пенсію, або « ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 14.10.2014