Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Грудень » 20 » ВІТАННЯ МІНІСТРА Ігоря НАСАЛИКА
10:43
ВІТАННЯ МІНІСТРА Ігоря НАСАЛИКА

Шановні гірники!

Щиро вітаю з ювілеєм - 60-річчям Львівського вугільного басейну.

Західний регіон України неможливо уявити без львівського вугілля. Для надійної роботи теплової генерації енергетична галузь потребує вугілля, яке є стратегічним енергетичним ресурсом України.

Як відомо, освоєння Львівського вугільного басейну розпочалося у 1948 році, а місто Кристинопіль, яке згодом перейменоване у Червоноград, стало центром но­вого шахтарського регіону. У історичний для шахтарів Львівщини  день  27 грудня 1957 року на шахті № 2 "Великомостівська"  було видано на-гора перші тонни при­бузького вугілля. Слід відзначити будівельників, шахтарів, завдяки самовідданій пр­аці яких виросли потужні промислові комплекси.Трудова біографія шахтарської Галичини має чимало славетних сторінок, адже бригади неодноразово виходили на рекордні показники,  виступили  ініціаторами  руху "тисячників", ставали  пере­можцями рекорду швидкісної  проходки. І на сьогодні шахтарі Львівщини звітують про успішну роботу, а ДП "Львіввугілля" забезпечує постачання видобутого вугілля на ТЕС України. Держава високо цінує вашу працю, здійснює необхідні для країни ре­форми, у тому числі у вугільній галузі, з метою модернізації підприємств, поліп­шення умов праці гірників. Переконаний, спільними зусиллями ми виведемо галузь на новий якісний рівень.

З нагоди ювілею бажаю вам, шановні гірники, доброго здоров'я, нових трудових звершень, втілення в життя накреслених планів. Нехай буде достаток і злагода у родинах, а на нашій землі - мир і щастя.

З глибокою повагою

 

                                                                                                Ігор НАСАЛИК,

Міністр енергетики та

вугільної промисловості України

: | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Зробити безкоштовний сайт з uCoz