Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Грудень » 5 » ЗАХИСНИКИ ЗЕМЛІ РІДНОЇ (ч.2)
14:50
ЗАХИСНИКИ ЗЕМЛІ РІДНОЇ (ч.2)

Володимир ПУРСЬКИЙ за­кін­чив школу міліції, служив у де­сант­них  військах, працював у пра­­во­охоронних  органах. Від­так понад 10 років  очолював гру­пу служби безпеки  та  охорони  на шах­ті, по­тім  ДП  "Львіввугіл­ля". Декілька місяців тому був при­зва­ний в зону антитерористичної операції.

Перебував постійно на пере­до­вій: під Щастям, на Веселій горі прикривали п'яту роту, вели важкі бої на 32 блокпості. Отримав конту­зію. Нині проходить курс лікування у Львівському військовому шпиталі. Там і зустріли його колеги. Міцними рукостис­каннями, мужніми обійма­ми Володимира Пурського вітали в.о. начальника СБО ДП "Львіввугіл­ля" Ігор Терех та його заступники Андрій Лонишин та Ярослав Ланьо.

Зі щирою посмішкою і серйоз­ним поглядом Володимир говорить про те, що повернувся живий з 32 блокпоста. Гордість за Україну, від­по­ві­даль­ність за рідних, близьких, додавала сили і наснаги у найважчі хвилини. Висловлює щиру подяку ан­гелам - охоронцям - волонтерам. Вони підвозили бійцям усе: воду, продукти, спальники, одяг і привіти від дітей з усієї України - малюнки. Ці люди нерідко ризикують життям, щоб дістатися на передову. А взає­мо­допомога і взаєморозуміння з бійцями, вірне плече друга давали можливість злагоджено діяти у боях і вистояти.

Того ж дня побачитись зі своїм турботливим батьком, люблячим чо­ло­­віком, шанованим  родичем при­їха­ла велика родина Володими­­ра ПУРСЬКОГО (на фото - в цент­рі). Щирі обійми, сльо­зи  ра­дості  та гордість читалися в очах ді­тей, дру­жини, тестя і тещі, родини шва­ґра. Горді та щасливі за свого українського героя рідні та колеги.

В.о. генерального  директора ДП "Львіввугілля" Ярослав Шавар­ський напередодні також відвідав Володи­мира, привітав з повернен­ням і по­бажав швидкого одужання.

Марина ГРОМИК

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz