Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Вересень » 28 » ЗИМА НЕ ЗА ГОРАМИ
10:30
ЗИМА НЕ ЗА ГОРАМИ

На  шахті  "Степова" підготовка до наступної  зими  розпочалася од­разу  після  завершення  поточного опа­лювального сезону.

- Заходами передбачено провести ремонт  котлів  №№ 2,3,  -  розповідає начальник виробничої котельні Цент­раль­ного блоку шахти Мирослав Най-да, - ревізію  насосів  котельні,  ремонт та ревізію конвеєра шлаковидалення, па­рових засувок котелень,ревізію елект-­­родвигунів та тепломереж, відре­мон­тувати бойлери №№1,2,3 та інші за­плановані роботи. До зими го­туємо чо­тири котли, а в роботі викори­сто­вує­мо три. Деякі  ремонти  велися  протягом опалювального періоду, що ми­нув. Най­більш глобальні проводимо тільки після зупинки котлів. У зимовий пе­ріод коте­льня працює на вугіллі. Ос­нов­­ним зав­данням  є  подача  теплого по­вітря на обі­­­грів  шахтного  ство­ла. На котельні Пів­ніч­ного блоку в ро­боті три котла, за­вершується  ремонт  котлів,  ка­лори­ферної установки  тощо. У нас є свій ме­ханічний цех, де ми ведемо газо­зварювальні та ремонтні роботи.

Працівники шахти ретельно готую­ться  до холодної  пори  року: приводя­ть­­ся  до  ладу  приміщення  АПК, тех­комп­лексу та шахтної території. А, щоб досягти температури повітря у межах норми в приміщенні їдальні, створити ком­фортні умови для гірників під час обіду, нас­тупного осінньо-зимового пе­ріо­ду буде введена в дію альтерна­тив­на сис­тема опалювання - автономний гідро­ди­на­мічний обігрівач. Ця установ­ка оснаще­­на  електронним  регулято­ром і підтри­муватиме допустиму тем­пе­­ра­туру - 18-20 С.

Ще є час до сезону холодів, зали­ша­­­є­­ться виконати всі заплановані захо­дами ро­боти.

Лариса ГУМЕНЮК

На фото: зварювальні ро­боти на третьому котлі веде елект­­ро­­га­зо­зварювальник Олек­с­андр Ан­то­нюк.

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz