Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Квітень » 22 » ЗИМА ЗНЕНАЦЬКА НЕ ЗАСТАЛА
14:08
ЗИМА ЗНЕНАЦЬКА НЕ ЗАСТАЛА

Підготовка шахт ДП "Львіввугілля" до роботи  в  осінньо-зимовий період 2013-2014 р.р. здійснювалась відповідно до Плану заходів, затвердженого наказом  Міненерговугілля  України та заходів держпідприємства.

У ДП "Львіввугілля" була створена постійно діюча комісія, яка контролювала хід виконання заходів, організовувала роботи, заслуховувала звіти керівників під-приємств. Хід підготовки постійно розглядався на чергових засіданнях комісії.
Директори всіх шахт приділили особливу увагу підготовці до роботи в зимових умовах. Якщо й були проблемними питання з ремонту котлів, калориферних установок, колосникових решіток та закидачів, то з цим вугільники впорались. Незважаючи на січневі хрещенські морози, задовільна підготовка вугільників до осінньо-зимового періоду сприяла безперебійній роботі шахт ДП "Львіввугілля". Обігрівались всі виробничі та побутові приміщення відповідною кількістю котлів, які були відремонтовані вчасно, не було допущено обмерзання шахтних стволів. В достатній кількості на всі вугільні підприємства було завезено технічної солі та сульфовугілля. Одним словом, надійна та безперебійна робота шахт і підприємств ДП "Львіввугілля" взимку була забезпечена.
Осінь-зима 2013-2014 р.р. добігла кінця. За вікном плюсова температура повітря. І тому можна зі всією відповідальністю заявити, що вугільників Львівщини зима зненацька не застала.
У квітні ДП "Львіввугілля" проаналізує роботу вугільних підприємств в зимовий період і визначить найкращих у підготовці та  проведенні  осінньо-зимового періоду 2013-2014 років.

 
Володимир ГОЛУБ,
головний механік
ДП "Львіввугілля"

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz