Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Червень » 20 » ЗНАТИ САМИМ, ЩОБ КОНТРОЛЮВАТИ БЕЗПЕЧНУ ПРАЦЮ ІНШИХ
10:06
ЗНАТИ САМИМ, ЩОБ КОНТРОЛЮВАТИ БЕЗПЕЧНУ ПРАЦЮ ІНШИХ

19 червня на базі шахти "Межирічанська” ДП "Львіввугілля” проведено  навчання для інженерно-технічних працівників ДП "Львіввугілля” з загальних питань охорони праці. Кількість учасників  - 125 осіб.

Виїзне заняття провели методисти - викладачі відділу навчання ДП "Західний експертно-технічний центр Держгірпромнагляду України” та представники Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Львівській області.

У ході навчання ретельно розглянуто нові нормативно - правові акти з охорони праці, які набули чинності протягом 2012-2013 років.

Про важливість навчання з питань охорони праці йшлося під час всеукраїнського семінару-наради «Про вдосконалення форм і методів ефективності державного нагляду у вугільній промисловості”, проведеного 12-14 червня на базі Львівсько-Волинського вугільного басейну.

Зокрема було наголошено на необхідності посилити контроль за середньою ланкою працівників шахт. Адже із 43 загиблих у цьому році на українських шахтах гірників, семеро — інженерно-технічні працівники, у тому числі троє — гірничі майстри, які мали б не тільки досконало знати і дотримуватися правил техніки безпеки, але й контролювати безпечне виконання робіт іншими працівниками.

Тому система навчання та перевірки знань з ОП повинна бути жорсткіша, наголошують у Держгірпромнагляді України.

 

Прес-служба теруправління

Держгірпромнагляду

у Львівській області

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz