Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Травень » 04


Від усього серця щиро вітаємо Вас із світлим весняним святом - Великоднем!

Воскресіння Христа - це утвердження віри і надії у серці кожного християнина, це великий дарунок Господньої любові. Нехай ця радісна подія стверджує наші переконання про те, що достойні терпіння нагороджуються перемогою, а чесна праця увінчується славою. Величне свя­то Воскресіння Христового спонукає кожного із нас ще раз за­мислитися над вічними цінностями християнської моралі, дає нам добру нагоду наповнити свої серця любов'ю та добротою.

... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 04.05.2013

Голова Профспілки працівників вугільної промисловості України, народний депутат Віктор ТУРМАНОВ відвідав шахтарський Червоноград.

Візит Віктора Івановича розпочався з шахти "Червоноградська" ДП "Львіввугіл­ля", на якій відбулася розмова з трудовим колективом, по закінченні якої він спустив­ся  у  вугільний забій. Тутешні гірники з проф­­­спілковим лідером зустрічаються не впер­ше, тому він добре обізнаний з проб­лемами, які є на підпри­ємстві. А останнім часом скрутне фінан­сове становище  шах­ти не давало змоги оснастити 561-у лаву, аби створити очис­ний фронт для вугле­ви­до­­бувників дільниці Івана Плешинця.

... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 04.05.2013