Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Червень » 11

11 червня у науково-технічній бібліотеці відбулася нарада начальників дільниць буровибухових робіт та начальників складів шахт ДП «Львіввугілля», яку провів головний гірник з протиаварійного захисту і буровибухових робіт технічної дирекції держпідприємства Валентин Кисельов.

  

Основною темою наради було розгляд організації підготовки дозвільних документів щодо використання складів вибухових матеріалів на шахтах держпідприємства.

На нараді були обговорені системні питання правильного ведення документообігу, оперативної організації отримання вибухових матеріалів, ефективного їх використання, оформлення наступної заявки на вибухівку згідно власних умов кожної шахти. ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 11.06.2015

11 червня на шахті «Межирічанська» ДП «Львіввугілля» відбулась школа виробничого навчання заступників директорів шахт із виробництва.

Проводили навчання заступник генерального директора з виробничих питань Андрій Дяченко та заступник директора з перспективного розвитку Юрій Кунта. Питання, що розглядались на школі, стосувались роботи 390 лави та облаштування зумпфів і водовідводів.

 

Після теоретичної частини учасники школи спустились у шахту, де ознайомились із роботою 390 очисного забою, видобуток вугілля з якого ведуть шахтарі дільниці Олександра Паращенка, бригадир Андрій Солтис.

Тарас ТКАЧ

... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 11.06.2015