Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Червень » 30

Оздоровчий   сезон   шахтарів - ре­г­ресників роз­­почався  ще з бе­резня місяця. Маршрути для відпо­чинку різноманітні. Колишні гірники поправили своє здоров'я в санаторіях "Кришталевий палац", "Янтар" та "Ал­маз", що в Трускавці. 73 регресника відпочили і оздоровились у "Східни­цьких Карпатах", 19 путівок отримали пенсіонери  в  санаторій  "Ори­зонт" (Оде­ська область) та "Авангард" (м. Вінниця). Тут  регресники  лікували захворювання  органів ди­хання та кістково-м'язевої системи.

У загальному станом на 1 червня Червоноград­ське   відділення   ВД ФССНВВ та ПЗ видало 199 лі­кува­льних та оздоровчих путівок. У від­ділення Фон­ду й надалі будуть надходити путівки, які отри­мають ті, кому підійшла черга,щоб зміц ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 30.06.2015

Завідуюча здоровпунктом шахти "Великомостівська" Світлана ТИХО­НЮК  вважає, що  головне  у ро­боті медпрацівника - оперативність та ретельність.

-У  шахтному медпункті завжди готові надати медичну допомогу гірни­кам. І під землею, і на поверхні  цілодо­бово чергують медсестри, - розповідає завідуюча. - Медпункт забезпечений достатньою кількістю медпрепаратів та устаткування. На щастя, найчастіше до нас звертаються з проханнями виміряти тиск, температуру тіла,  зара­дити при головному  болі,  захворю­-ваннях горла тощо. Ведемо облік лі­карняних, скеровуємо працівників на медогляди, а при серйозних травмах надаємо першу допомогу та відправ­ляємо у лікарню.

Щовівторка на шахті веде прийом цеховий лікар Лариса Бондарчук, а решту часу вона приймає пацієнтів-шахтарів у Червоноградській місь ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 30.06.2015

Напередодні Дня шахтаря стартував традиційний фотоконкурс "Люди і вугілля".

ДП "Львіввугілля" спільно з ре­дакцією газети "Гірник" оголошують фотоконкурс, присвячений шахтарському святу.

До участі приймаються світлини, які відображають життя та трудові звершення гірників Прибужжя. Від авторів фото очікується персональ­не бачення нелегкої праці шахтарів. Особливу перевагу матимуть знімки, які знайомлять читачів з історією вугільного басейну, діляться своїми враженнями щодо того, як шахтар щоденною та наполегливою працею примножує здобутки вугільного ре­гіону Львівщини.

На розгляд журі приймаються виключно персональні фотознімки, які раніше не були опубліковані. У рам­ках конкурсу будуть відзначені ав­тори в номінації "Краще фото”.

До ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 30.06.2015