Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Червень » 2 » ЙДЕ ВУГІЛЛЯ З НОВИХ ЛАВ
07:40
ЙДЕ ВУГІЛЛЯ З НОВИХ ЛАВ

У 2016 році колектив шахти "Від­родження" ДП "Львів­ву­гілля" має намір видобути 260 тис тонн твер­дого палива. До­сягти такого ре­зу­льтату немож­­­ливо без введення в експлуа­тацію нових лав.

З 19 травня на цьому вугіль­ному підприємстві запрацювала лава № 432 по пласту Межирі­чан­­ський із запасами вугілля 266 тис тонн. Новий  очисний забій дов­­­жиною 200 метрів і про­тяж­ністю  виїмкового стовпа  600 мет­рів буде працювати в серед­ньо­му з до­бовим навантаженням 800 тонн.

Щоб щедрий  потік вугілля пі­шов на-гора, силами працівників дільниць меха­нічної служби шах­ти самотужки ремонтувалась необхідна техніка з ме­тою її пов­торного використання вугле­ви­до­бувниками. Як результат,  ви­до­буток вугілля здійснюється за до­­по­мо-­­гою відремонтованого вітчизняного об­ладнання - ком­бай­на 1ГШ-68, мех­комп­лекса 2КМ-87 та скребкового кон­веєра СП-250.11.

Відпрацьовує 432 лаву ко­лек­тив дільниці з вуглевидобутку на чолі з на­чальником Сергієм Нес­терук­ом, ме­ханіком Олек­санд­­ром Тріщуком і бри­гадиром Михайлом Козакевичем. Вже з перших днів  роботи  начальник діль­ниці  націлив колектив  на  ре­зуль­тат, ад­же тут присутні всі скла­дові для ус­піш­ної роботи.

- Введення в експлуатацію цієї ла­ви, - наголосив директор шахти Павло Овчінніков, - важ­лива подія для тру­до­вого колек­ти­ву підприємства. Адже це без­перебійний виробничий про­цес всьо­­­го держпідприємства, збіль­шення рів­ня вуглевидобутку, за­без­печення сиро­виною ТЕС, а також надійне підґрунтя для сі­мей наших шахтарів.

Розвіданих запасів у цьому вугіль­ному забої вистачить до квітня 2017 ро­­ку, їх відпрацюван­ня дасть змогу ус­піш­но виконати  план з вуглеви­добут­ку, заплано­ваний на цей рік.

Лариса ГУМЕНЮК

 

На фото: (зліва направо) началь­ник  вуглевидобувної  дільниці Сергій Нестерук,  ланкові  гірників  очисного за­бою Андрій Сидор­ко та Іго

: | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Зробити безкоштовний сайт з uCoz