Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Червень » 02

На травень припадають два свя­та, що символізують найкращі сус­пільні цінності - День матері та Все­світ­ній день родини.  Марія та Ві­та­лій Смілка з шахти "Відродження" два десятиліття то­му створили міцний сімейний  союз, який увінчався народ­женням тре­тьої донечки Ангеліни.

Віталій пропрацював на шахті ба­гато років на видобувній дільниці, а Ма­рія  з 1996 року освоїла декілька шах­тних професій - працювала у ВТК, на техкомплексі, а у декретну відпустку пішла з посади  машиніста конвеєрних стрічок. Віднедавна у затишному буди­ночку  в  сели­щі  Гірник  батьки не можуть намилува­тися маленьким ди­тят­ком.

- Дві старші доньки Юлія та Ольга вже, як-то кажуть, вилетіли з батьків­ського гніздечка, здобуваю ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 02.06.2016

У медпункті шахти "Відрод­жен­ня" панує привітна атмосфера. Чер­го­ва медсестра по-діловому стри­ма­на, проте зустрічає усмішкою.

Завідуюча Наталія Кохан, маючи чималий  досвід  роботи  у медицині -пра­­цювала й у Соснівській лікарні, й у Червоноградській дитячій полік­лініці, охоче розповідає про роботу шахтного медпункту.

- Тут  велика  відповідальність за вже дорослих,сформованих людей, які працюють у шкідливих для людсь­кого організму умовах, - зазначає Ната­лія Петрівна. -  Медсестри сумлінно пе­ре­ві­ряють стан здоров'я перед змі­ною, особ­ливу  увагу  приділяючи  тим, хто пра­цює з механізмами. Працівники ж поверхні часто звертаються, ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 02.06.2016

Уособленням цього відомого гас­­ла десантників з повним правом мож­­на назвати гірничого майстра ви­до­бувної дільниці №3 шахти "Межирі­чанська" Олега ГЛУЩУКА.

У  свої  24 роки  Олег сповна знає смак солдатської долі. Закінчивши міс­цевий   гірничо-економічний   коледж, хло­­пець став до роботи у лаві, продов­жив навчання у Національному гірничому університеті. У 2011 році проходив служ­бу в лавах ЗСУ в 80 окремій де­сантно-штурмовій бригаді. У цей же військовий підрозділ його й призвали за третьою хвилею  мобілізації влітку 2014-го,  щой­но отримав диплом гір­ни­чого інженера.

  Луганськ, Щастя, Станиця Луган­ська, Кримське, Трьохізбенка - усі ці "га­рячі точк ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 02.06.2016

У 2016 році колектив шахти "Від­родження" ДП "Львів­ву­гілля" має намір видобути 260 тис тонн твер­дого палива. До­сягти такого ре­зу­льтату немож­­­ливо без введення в експлуа­тацію нових лав.

З 19 травня на цьому вугіль­ному підприємстві запрацювала лава № 432 по пласту Межирі­чан­­ський із запасами вугілля 266 тис тонн. Новий  очисний забій дов­­­жиною 200 метрів і про­тяж­ністю  виїмкового стовпа  600 мет­рів буде працювати в серед­ньо­му з до­бовим навантаженням 800 тонн.

Щоб щедрий  потік вугілля пі­шов на-гора, силами працівників дільниць меха­нічної служби шах­ти самотужки ремонтувалась необхідна т ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 02.06.2016