Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Травень » 8 » КРАЩИХ ВИЗНАЧЕНО
09:38
КРАЩИХ ВИЗНАЧЕНО

Підбито підсумки конкурсу-огляду щодо визначення кращих служб охорони праці, виробничих дільниць шахт та допоміжних підприємств до Всесвітнього дня охорони праці.

На підставі спільного наказу територіального управління Держгірпромнагляду у Львівській області та ДП «Львіввугілля» спеціальна комісія, до складу якої входили керівники та спеціалісти територіального управління Держгірпромнагляду по Львівській області та держпідприємства, із залученням представників Західної міжрегіональної державної інспекції нагляду у вугільній промисловості та відділення виконавчої дирекції Фонду ССНВ та ПЗ України в м.Червонограді, а також лідерів шахтарських профспілок – Львівської терорганізації Укрвуглепрофспілки та РО Незалежної профспілки гірників України м.Червонограда з 1 по 22 квітня 2014 року провела перевірку стану охорони праці на підприємствах та визначила найкращих.

У результаті детального ознайомлення зі станом ОП комісія визнала лідерами конкурсу-огляду служби шахт «Степова», «Межирічанська» та «Червоноградська». На цих вугільних підприємствах найсуворіше виконуються приписи правил техніки безпеки та охорони праці, належним чином проводиться профілактика травматизму.

У номінації «Краща виробнича дільниця» місця розподілилися наступним чином: першість у колективу вуглевидобувної дільниці шахти «Лісова», другою стала дільниця вентиляції та техніки безпеки шахти «Відродження», а «бронзовим» призером - дільниця підготовчих робіт №1 шахти «Великомостівська».

Серед допоміжних підприємств ДП «Львіввугілля» перше місце посіла служба з ОП Монтажно-прохідницького управління, друге у Вантажно-транспортного управління, а третє місце вибороло Червоноградське спецуправління з гасіння териконів і рекультивації земель, а дільниця №1 цього підприємства стала першою серед виробничих дільниць підприємств інфраструктури ДП «Львіввугілля».

Переможців у кожній номінації відзначено грамотами та грошовими преміями у відповідності до розробленого «Положення…»

 

Валерій СОКОЛОВСЬКИЙ,

заступник генерального директора

ДП «Львіввугілля» з охорони праці

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz