Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Травень » 08

Знати, щоб діяти. Під таким девізом проходять міжшахтні школи передового досвіду начальників вуглевидобувних дільниць, які організовує  і проводить виробнича дирекція ДП «Львіввугілля».

7 травня адресою для чергового заняття стала шахта «Межирічанська». Тут начальники вуглевидобувних дільниць вивчали досвід організації робіт у 389-ій і 190-ій лавах, а також ефективне використання в першій – комплекса МДМ і комбайна УКД 200-250, в другій – комплекса 2КМ-87 і комбайна РКУ-10.

В теоретичній частині навчання детально висвітлив цю тему в.о. директора шахти «Межирічанська» Андрій Бециль. Крім того, Андрій Ярославович ознайомив слухачів з найближчою перспективою свого підприємства, почерговість введення нових лав. При цьому зазначив, що «Межирічанська» взяла курс на те, щоб постійно мати в роботі два очисних ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 08.05.2014

Підбито підсумки конкурсу-огляду щодо визначення кращих служб охорони праці, виробничих дільниць шахт та допоміжних підприємств до Всесвітнього дня охорони праці.

На підставі спільного наказу територіального управління Держгірпромнагляду у Львівській області та ДП «Львіввугілля» спеціальна комісія, до складу якої входили керівники та спеціалісти територіального управління Держгірпромнагляду по Львівській області та держпідприємства, із залученням представників Західної міжрегіональної державної інспекції нагляду у вугільній промисловості та відділення виконавчої дирекції Фонду ССНВ та ПЗ України в м.Червонограді, а також лідерів шахтарських профспілок – Львівської терорганізації Укрвуглепрофспілки та РО Незалежної профспілки гірників України м.Червонограда з 1 по 22 квітня 2014 року провела перевірку стану охорони праці на підприємствах та ви ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 08.05.2014