Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Квітень » 15 » НА ТЕХКОМПЛЕКСІ
07:24
НА ТЕХКОМПЛЕКСІ

Через  руки  робітниць  дільниці тех­нологічного комплексу шахти "Межирічанська" проходять  тонни чор­ного "золота".

 Робота з відбору породи з гірничої маси, завантаження вугіллям вагонів-монотонна, але водночас потребує уваж­ності та точності рухів. І всі меха­нізми великої промислової споруди по­кірні пе­ред жіночими руками. Прави­ла техніки без­пеки тут виконуються беззастережно.

Технологічний комплекс є "серцем" шахти. Це як годинниковий механізм, який повинен безперебійно працювати. Тут склався добрий колектив завдяки досвідченому керівнику дільниці Івану Пилипіву, який очолює його понад чвер­ть віку, а загалом у нього майже сорок ро­ків робочого стажу на "Межирічанській".

- У   штаті дільниці  61  робітник, 48 з них - жінки, - розповідає Іван Васи­льо­вич. - Робота складна фізично: вугі­ль­ний пил, шум… Але усі ставляться до роботи добросовісно, тому й справ­ляє­мось із нашими завданнями.

На фото: (зліва направо) машиністи скреперної лебідки Олена Дрончак, Наталія Васько, оператор пульта управління Надія Дещаків­ська, начальник ТК Іван Пилипів, машиніст конвеєра Надія Яриш та гірник поверхневий Марія Заблоцька .

 

 

: | Додав: admin | Рейтинг: 3.0/2
Зробити безкоштовний сайт з uCoz