Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Квітень » 06

Місцеві ву­гіль­ники щороку навесні впоряд­ковують те­риторії промислових об’єктів та беруть активну участь у благоустрої шахтарських міст Червонограда, Сос­нівки та селища Гірник.

 

Символом Чер­вонограда - пам’ят­ним знаком “Шахтар” опікуються гірни­ки “Велико­мостівської”, найбільшими вулицями міста - шахти “Відродження”, “Червоноградська”, “Степова”, вантаж­но-транс­порт­не управління та спецуп­рав­ління по гасінню териконів та ре­куль­тивації зе­мель, вулицями Сос­нівки-шахта “Лісова”, смт. Гірник -”Межи­рі­чан­­ська”. Господарські  служби  шахт вже роз­по­чали наводити порядок на закріп­ле­них  за  ними  д ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 06.04.2015

Шахтарі ДП "Львіввугілля", які шахтарську робу замінили військовою амуніцією, стали в ряди захисників землі рідної в зоні антитерористичної операції.  - Чужої ми не хочемо, але й своєї не віддамо, - говорять солдати-вугільники.

Про своє бачення територіаль­ного конф­лікту в Україні   у розповіді гірничого робітника підземного  з  шахти  "Степова"  Сергія ГУРСЬ­КОГО, який без вагань залишив рідну домівку і вирушив на виконання свого громадянського обов'яз­ку, сповнений рішучості та впевне­нос­ті у майбутньому.

- Строкову військову службу я про­ходив в окремому полку Президента України. Після служ­би поступив на навчання в Луцький біотехнічний інс­титут. Власне до війни не готувався, однак, ко­ли торік у травні був мобілі­з ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 06.04.2015

На шахтах ДП "Львіввугілля" введено в експлуатацію нові комплексно-механізовані лави взамін вибувших.

Рік, що минув, був складним і проб­лем­ним для шахтарів держпід­при­ємства. Вугілля, що видобували гір­ники, не завжди було затребуваним з різних причин, вартість тонни твердого палива занижена. Це створило форсмажорну ситуацію в плані  відсутності реалізації, а звідси й припинення над­ход­ження коштів для життєдіяль­ності вугільних підприємств.

Однак,  спільними  зусиллями  ДП "Ль­віввугілля" змогло знайти вихід із ситуації, що склалася, стабілізувати ро­боту шахт і продовжувати виконувати поставлені виробничі завдання.

Відпрацьовують 562 лаву із запа­сами твердого палива 198 тис тонн по пласту Тонкий ІІІ на шахті "Червоно­град­ська ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 06.04.2015