Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Квітень » 07

Весняна пора, пробудження при­роди принесли в наші оселі чудове свято сонця, життя та  кохання - Між­народний день жінки.

Все найпрекрасніше на землі пов'я­зане з образом жінки матері, жінки гро­мадського діяча, жінки-трудівниці, вір­ної подруги. Жінки віддавна є надійною опорою на роботі та в сім'ї. Невичерпна енергія і оптимізм додають жінкам сна­ги для виконання нелегких, інколи не­без­печних робіт на підприємствах. Та попри це, жінка залишається ніжною і доброю матір'ю для дітей, приваб­ли­вою та чуйною для чоловіка.

Дорогі і неповторні, мужні і ласкаві шахтарочки! Бажаємо міцного здоров'я, земного щастя, успіхів у всіх справах, матеріального добробуту, сімейної злагоди, вдячних дітей. Нехай все ваше життя буде теплим, квітучим і гарним, як справжня весна!

... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 07.04.2015

Вже стало доброю тради­ці­єю інформувати читачів газети "Гір­ник" про випускників Черво­но­град­ського гірничо-будівельного ліцею, які за наказом ДП "Львів­вугілля" були працевлаш­товані на вугільні підприємства.

Продовжуємо розповідь про елект­ро­слюсарів дільниці підій­ма­льних установок та дільниці ВіТБ  шахти  "Межирічанська" Пет­ра ВАЛЕБНОГО та Володи­мира ІГНАТЮКА (на фото зліва направо).

Петро Валебний став гірником за покликанням. Закінчив гірничо-будівельний ліцей, переддипломну практику проходив на шахтах "Від­родження" та "Межирічанська". Під­вищив кваліфікацію в Учбово-кур­совому комбінаті.

- Відповідальний та дисцип­лі­но­­ваний  працівник, - говорить на­ча­­ль­ник підйому Михайло Моча­лов, - перспективний  юнак, я ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 07.04.2015

У  їдальні  шахти "Червоноград­ська" працюють як молоді дівчата, так і майстрині гастрономії із чима­лим досвідом, які щодня привітно зустрічають охочих попоїсти.

Тут обідають не лише працівники шахти. Цей заклад громадського хар­чування недаремно користується попу­лярністю у військових, службовців із підприємств, у мешканців довко­лишніх сіл, і серед водіїв, чий маршрут про­лягає через "Червоноградську". Кожен із тих, хто завітає до робітничої їдальні, зможе переконатись у майстерності кухарів, скуштувавши по-домашньому смачні страви. До речі, приймають від­відувачів в оновленій затишній залі, оформленій в українському стилі.

 

Тарас ТКАЧ

На фото: ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 07.04.2015