Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Квітень » 7 » НАДІЙНА ШАХТАРСЬКА ЗМІНА
10:01
НАДІЙНА ШАХТАРСЬКА ЗМІНА

Вже стало доброю тради­ці­єю інформувати читачів газети "Гір­ник" про випускників Черво­но­град­ського гірничо-будівельного ліцею, які за наказом ДП "Львів­вугілля" були працевлаш­товані на вугільні підприємства.

Продовжуємо розповідь про елект­ро­слюсарів дільниці підій­ма­льних установок та дільниці ВіТБ  шахти  "Межирічанська" Пет­ра ВАЛЕБНОГО та Володи­мира ІГНАТЮКА (на фото зліва направо).

Петро Валебний став гірником за покликанням. Закінчив гірничо-будівельний ліцей, переддипломну практику проходив на шахтах "Від­родження" та "Межирічанська". Під­вищив кваліфікацію в Учбово-кур­совому комбінаті.

- Відповідальний та дисцип­лі­но­­ваний  працівник, - говорить на­ча­­ль­ник підйому Михайло Моча­лов, - перспективний  юнак, я його зра­зу  помітив.  Зараз  працює  по четвертому роз­­ряду. Приємно, що після практи­ки він повернувся до нас на підпри­ємство. Хорошої дум­ки про нього і колеги по роботі.

У молодого гірника родина та­кож шахтарська. Мама, Надія Іл­лівна, яка й порадила у виборі ос­новної професії, працює на "Ме­­жи­річанській"  машиністом  підйому, брат Микола вже чотири роки на "Відродження", дільниця МДГШО. У  майбутньому молодий шах­тар планує продовжити нав­чання у Червоноградському  гірничо­-еко­номічному коледжі.

Також з шахтою "Межирічан­ською" свою трудову біографію по­в'я­зав ще один випускник гірничо-будіве­льного ліцею Володимир Іг­натюк, який  працює  на  дільниці ВіТБ. Пи­шає­ться  тим, що пішов пра­­цювати у вугільну галузь. Каже, що у них сімейна династія. Батько Григорій понад 14 років пропра­цю­вав на шах­ті "Відродження" майст­ром під­ривником та машиністом гірни­чо­виймальних машин, брат Андрій працює більше 10 років на "Сте­повій" гірничим майстром. От­же, є на кого рівнятися. Мрія Воло­ди­мира Ігнатюка навчатися у Дні­про­­пет­­ровському Націона­ль­ному гір­ни­чому університеті.

На підприємстві у Володимира тільки позитивна характеристика: працьовитий  та  відповідальний. Так говорять про нього начальник Бог­дан Долайчук та механік ВіТБ Дмитро Сас.

Приємно, що молоде покоління шахтарів продовжить славні тра­диції ветеранів вугільного басейну Прибужжя.

 

Володимир ВОВК

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz