Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Травень » 8 » РОБОТІ – ВИСОКУ ЕФЕКТИВНІСТЬ
09:39
РОБОТІ – ВИСОКУ ЕФЕКТИВНІСТЬ

Знати, щоб діяти. Під таким девізом проходять міжшахтні школи передового досвіду начальників вуглевидобувних дільниць, які організовує  і проводить виробнича дирекція ДП «Львіввугілля».

7 травня адресою для чергового заняття стала шахта «Межирічанська». Тут начальники вуглевидобувних дільниць вивчали досвід організації робіт у 389-ій і 190-ій лавах, а також ефективне використання в першій – комплекса МДМ і комбайна УКД 200-250, в другій – комплекса 2КМ-87 і комбайна РКУ-10.

В теоретичній частині навчання детально висвітлив цю тему в.о. директора шахти «Межирічанська» Андрій Бециль. Крім того, Андрій Ярославович ознайомив слухачів з найближчою перспективою свого підприємства, почерговість введення нових лав. При цьому зазначив, що «Межирічанська» взяла курс на те, щоб постійно мати в роботі два очисних забої. Це, за його словами, дасть можливість покращити техніко-економічні показники шахти.

Практична частина навчання відбулася безпосередньо в 190-ій лаві. Тут успішно господарює вуглевидобувна дільниця, де начальником Володимир Дубецький. Після виїзду на-гора, начальники вуглевидобувних дільниць обмінялися думками.

Вів школу і підбив її підсумки в.о. заступника генерального директора з виробничих питань Юрій КУНТА. Водночас Юрій Степанович поінформував начальників вуглевидобувних дільниць шахт про підсумки роботи ДП «Львіввугілля» в квітні, а також орієнтири на травень.

 

Володимир ЗІНЧЕНКО

Фото Тараса ТКАЧА

На фото: в.о. заступника генерального директора з виробничих питань Юрій Кунта і начальник видобувної дільниці №3 шахти «Межирічанська» Олександр Паращенко (перший та другий справа).

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz