Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Червень » 2 » У ДРУЖНІЙ СІМ’Ї – ЩАСЛИВІ ДІТИ
07:46
У ДРУЖНІЙ СІМ’Ї – ЩАСЛИВІ ДІТИ

На травень припадають два свя­та, що символізують найкращі сус­пільні цінності - День матері та Все­світ­ній день родини.  Марія та Ві­та­лій Смілка з шахти "Відродження" два десятиліття то­му створили міцний сімейний  союз, який увінчався народ­женням тре­тьої донечки Ангеліни.

Віталій пропрацював на шахті ба­гато років на видобувній дільниці, а Ма­рія  з 1996 року освоїла декілька шах­тних професій - працювала у ВТК, на техкомплексі, а у декретну відпустку пішла з посади  машиніста конвеєрних стрічок. Віднедавна у затишному буди­ночку  в  сели­щі  Гірник  батьки не можуть намилува­тися маленьким ди­тят­ком.

- Дві старші доньки Юлія та Ольга вже, як-то кажуть, вилетіли з батьків­ського гніздечка, здобувають професії в профільних навчальних закладах у Луцьку та Львові, - розповідає Марія Зіновіївна, - а Ангеліночку ось охрес­тили після Великодня (на фото). Як спі­вається у відомій пісні - “підростають донеч­ки, як ті квіти сонячні”…

Газета "Гірник" сердечно бажає цій шахтарській сім'ї, щоб любов, мир і зла­года й надалі панували у їхній оселі, а дзвінкий дитячий сміх зігрівав бать­ківські серця.

Ольга МАЗУР

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Зробити безкоштовний сайт з uCoz