Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Квітень » 7 » ЖІНКА, МАТІР, БЕРЕГИНЯ
10:06
ЖІНКА, МАТІР, БЕРЕГИНЯ

Весняна пора, пробудження при­роди принесли в наші оселі чудове свято сонця, життя та  кохання - Між­народний день жінки.

Все найпрекрасніше на землі пов'я­зане з образом жінки матері, жінки гро­мадського діяча, жінки-трудівниці, вір­ної подруги. Жінки віддавна є надійною опорою на роботі та в сім'ї. Невичерпна енергія і оптимізм додають жінкам сна­ги для виконання нелегких, інколи не­без­печних робіт на підприємствах. Та попри це, жінка залишається ніжною і доброю матір'ю для дітей, приваб­ли­вою та чуйною для чоловіка.

Дорогі і неповторні, мужні і ласкаві шахтарочки! Бажаємо міцного здоров'я, земного щастя, успіхів у всіх справах, матеріального добробуту, сімейної злагоди, вдячних дітей. Нехай все ваше життя буде теплим, квітучим і гарним, як справжня весна!

Майстер адміністративно-побуто­вого комбінату шахти "Лісова" Олена Панащук (на фото зліва) користує­ться у колективі заслуженою повагою. Вже майже десять років вона опікуєть­ся наведенням порядку на території підприємства. І як справжня господиня, доводить, що дрібниць у цій справі не буває. Дільниця господарських робіт  виконує різноманітні завдання та свої­ми силами облаштовує побутові примі­щення шахти. Завдяки пильному оку та господар­ському хисту Олени Василівни на тери­торії "Лісової" завжди охайно та за­тиш­но.

Понад п'ятнадцять років працюють на шахті "Відродження" Ірина Сало та Лідія Обремська (на фото зліва на­пра­во). У електроцеху досвідчені пра­ців­ниці проводять ревізію електродви­гунів, обшивають схеми моторів, зві­ря­ючись з довідниками, щоб при віб­рації не було збоїв у роботі гірничого облад­нання.

 - Головне, щоб шахта працю­вала, була робота, платили зарплату, - гово­рить Лідія Павлівна. - Адже кожній жінці на­самперед потрібна впевненість у май­бутньому. Тому бажаю усім предс­тавницям прекрасної статі, щоб у роди­ні та на робочому місці все було гаразд, миру, добра і Божої ласки.

Марія ЛУЦЕНКО

 

: | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2
Зробити безкоштовний сайт з uCoz