Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Серпень » 21 » ЖІНОЧІ ОБЛИЧЧЯ У ГІРНИЧІЙ ГАЛУЗІ
07:33
ЖІНОЧІ ОБЛИЧЧЯ У ГІРНИЧІЙ ГАЛУЗІ


- Привітна, уважна, дисцип­ліно­ва­на, старанно виконує свої обов'язки, вміло справляється із роботою, - так на дільниці  технологічного  комп­лексу шахти "Межирічанська" гово­рять колеги по роботі про опера­то­­ра пу­ль­та керування Надію ЯРИШ.

- Розпочинала машиністом кон­веєр­них ліній, - розповідає Надія Дмит­рів­на.-Спочатку було важко, але з часом звик­ла. Зав­дяки підтримці та нас­тановам на­чаль­­ника дільниці Івана Пи­липіва, ме­-ха­ніка Ярослава Зинчака та дружного колективу до всього зви­каєш. Перші по­ради от­римала від дос­від­ченої праців­ниці  Галини  Ку­зьмів. Останні два роки працюю опера­тором пуль­та керування. Ро­бота від­повіда­льна, потребує зібранос­ті та уваги.

На цьому вугільному підприємстві пра­цювали її чоловік Юрій токарем та дв­оє синів Володимир і Юрій слю­саря­ми-ремонтниками. Тож, щоб бути бли­жче до своїх рідних, вона після десяти ро­ків ро­­боти на ПрАТ "ВАТ Кали­на" змі­нила швей­­ний цех на вугільне під­приєм­ство.

У щоденних робочих клопотах На­дія Яриш  вдома - вправна господиня, бе­­ре­гиня  домашнього  вогнища. Трійко онуків На­зарчик, Яна та Дмитрик неод­мінно при­вітають свою кохану бабусю із професій­ним святом.

Ігор ЙОСИПІВ

: | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Зробити безкоштовний сайт з uCoz