Вітаємо Вас на сайті газети "Гірник" ДП "Львіввугілля".
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Липень » 23

На стабільну, продуктивну роботу в умовах безаварійності спрямована технічна політика ДП "Львіввугілля".

Під особливим контролем ми тримаємо стан як стаціонарного так і теплотехнічного обладнання. На жаль, більшість із того, що експлуатується на шахтах Прибужжя, фізично зношене і морально застаріле. Так, 88 відсотків підйомних машин і вентиляторів головного провітрювання відпрацювали свій нормативний термін. В той же час потре-бують заміни клітки, скіпи, парашути, підвісні пристрої, компресори, димотяги тощо. На все це необхідні значні асигнування, а їх відсутність не дозволяє своєчасно і повноцінно оновлювати технічний парк. Державна підтримка на придбання стаціонарного об-ладнання, починаючи з 2009 року, взагалі не виділялась, а коштів від реалізації вугілля для вирішення всіх проблем бракує. Ціна на ГШО є дуже високою, а тому його вчасно закупляти ми не можемо. Робота на старому ж устаткуванні значно погіршує наші мо ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 23.07.2014

Незалежна профспілка гірників України завжди тримає пульс на часі. Саме на актуальних питаннях, за словами голови Регіонального об’єднання НПГУ міста Червонограда Михайла Шаблі, було зроблено акцент на останньому засіданні  Ради голів Незалежної профcпілки гірників України.

Стосувалися вони заробітної плати, її підвищення, діяльності членських організацій в умовах ризиків та загроз. В роботі Ради взяли участь і відповіли на численні запитання її учасників перший заступник Міністра Міненерговугілля Юрій Зюков, директор департаменту реструктуризації  вугільної промисловості України Олександр Вівчаренко, заступник директора департаменту - начальник управління Міненерговугілля Ігор Ященко. Крім того, профспілкові лідери взяли участь в семінарі на тему "Вугільна галузь: виклики та перспективи розвитку. Дії профспілок в кризових ситуаціях. Визначення стратегії профспілкової організ ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 23.07.2014

 

До і так надміру ущільненого робочого графіка в.о. генерального директора ДП "Львіввугілля" Андрій Дяченко знаходить час і на спілкування з представниками регіональних та місцевих мас-медіа. Це ще раз підтверджує, що управління вугільною промисловістю Галичини, як і було обіцяно, його команда здійснює відкрито і прозоро. 1 липня в державному підприємстві відбулася чергова прес-конференція.

Цього разу на зу ... Читати далі »

| Добавил: admin | Дата: 23.07.2014